Snart färdigflyttat......

Här har det inte hänt så mycket den senaste tiden.
Jag har varit sjuk med nästan fem dagar i 40 graders, feber dimma.. Nu har jag en hosta som gör att man inte orkar något för det.. En dag blir jag nog helt frisk, kan jag verkligen bli helt frisk.. Ha ha ha...

I morgon, ÄNTLIGEN, kommer gubbarna som ska avgöra hur mycket vi får ta på försäkringen och vad vi inte får på den.. Alltid dessa om och men..
Man står och betalar en försäkring som man sedan inte kan använda helt när det händer något.. det är så typiskt... Men vi ska inte måla fan på väggen ännu, det gör vi i morgon.. :)

Jag har hittat ett pogram på nätet som kan hjälpa mig att söka efter mina förfäder.. Har börjat lägga in en del av det som min morbror gjort, han kom ju ända ner till 1500-talet.. Nu vill jag forsätta att göra på min fars sida..

Vi har nu nästan flyttat klart, vi har flyttat upp från undervåningen till övervåningen.. Herregud vad grejer man har.. Vi har slängt bra mycket redan och kommer tt fortsätta  med det, så jag tror det blir tomt här uppe, den dagen vi får flytta ner igen.. ;)

Var ute med svärisarna här om dagen.. Vi hade picknick korgen med och såg en massa djur på vägen.. Jag tror faktiskt att dom tyckte det var en trevlig tur.. Vi tyckte det i alla fall..

Kosten ja, snart kanske....... Jag vill, men jag behöver tydligen någon som slår mig på fingrarna.. Jag åter ganska mycket LCHF, men jag är hemma och har tråkigt.. :(

Ha det så bra...

Stillestånd...

Hej igen..

Nu var det ett tag sedan jag skrev.. sist skrev jag ju om matrevulotionen och det var ju bara om den boken..
Har precis kommit hem från en liten åktur med gubben och vi lyckades se tre tjädertuppar som spelade rejält och 3 tjäderhonor, fem älgar, ett rådjur och en storspov. Trevligt att se..
Det händer nog mycket i skogen nu, så framåt sommaren blir det nog kul att åka runt och se alla djurungar.. Det får mig att tänka på en grej vi var med om förra sommaren.. När vi var ute och åkte som vi gjorde idag, så helt plötsligt så kom det ut en liten tjäderhona med följe.. Honan gick rakt ut i vägen när vi kom och där stod hon.. Det var bara att stanna.. När hennes små ungar gått förbi och över vägen, ja då gick hon med.. Glömmer det aldrig.. Hon var rena polisen... :)


Den ena Tjädertuppen vi såg

För någon dag sedan så såg vi en orm, först trodde vi att det var en pinne, men det visade sig att denna pinne rörde på sig.. :)inatt fick jag feber, kändes som om hjärtat var på väg ur kroppen på mig, jag visste inte om jag skulle våga somna, inte fö att jag är rädd att dö, men jag vill inte ännu.. Jag överlevde som ni märker.. :D... Jag var nästan tvungen att väcka min alskade man i sin djupa fina sömn när jag skulle upp för att gå till toletten.. Kände mig lite vinglig och yr.. det visade att termometern stod på 39,9 grader, kanske inte konstigt att jag mådde som jag gjorde..

Förra helgen spelade vi i Bollnäsmixen, jädrans vad kul det var.. det börjar redan kvällen innan vi ska spela.. Vi åker och bosätter oss på ett hotell med våra spelarkompisar..Här sitter vi på deras rum och har en trevlig stund, innan vi skulle gå ner och äta i matsalen..
Vi åt en god middag med efterrätt och någon go drink efteråt..
Den här gången vart det inte ullt så bra urladdning åt vissa som det var när vi skulle spela DM i bowling i Borlänge.. det kanske var synd.. ;-) Just nu ligger vi 34:a.. Vi slog våra spelarkompisar och ick ligga på finalplats i hela 2 timmar.. :D

Nu till det mindre roliga.. Undervåningen på detta hus.. :( Jösses säger jag, vart ska detta sluta och vad kommer försäkringen att ta.. Tur att husets tak inte ligger i markhöjd ännu.. :) till och med isoleringen till ytterväggen har varit blöt.. Halva undervåninggen är borta kan man säga, dom hotar med att ta trappen med. Ha ha ha, man kan ju skratta för mindre.. Man kanske borde ha fest nu när man har cementgolv.. :)


Våran snart ej befintliga tvättstuga, golvet kommer nog också att ryka..


Vårat ganska nyrenoverade vardagsrum.. Ha ha ha, nu finns det nästan inget kvar av det och enbart cementgolv att gå på...

Hallen är ju fortfarande halv och även den cementgolv..
Nu väntar vi på att örsäkringsgubben ska komma hit och titta och vi ska å reda på vad dom tar och vad vi måste göra själv, för alltid finns det ju lite om och men i dessa försäkringar.. Men att hela undervåningen kommer att vara kliniskt ren om en snar framtid, det är helt säkert.. För detta måste göras, annars står nog taket i samma höjd som marken snart..
Vi som renoverade vårat sovrum ör ett år sedan.. :(

och så vill jag ge en skön bild på slutet, en som tar upp en hel tvåsittssofa för sig själv..


En trött liten gubbe som sover djupt..
Sov gott med er allesammans...


Matrevolutionen....

Har hört så mycket om denna bok som är skriven av kostdoktorn ( Andreas Eendfeldt).. Eller rättare sagt läst mycket positivt om den..
Kände att jag var tvungen att köpa den och läsa den jag med.. Sagt och gjort, jag köpte den för en vecka sedan och nu har jag lämnat den vidare.. När jag får tillbaka den, då vet jag redan en annan som vill läsa den.. Dom står redan på kö för att få låna den.. :)
Boken var så bra och intressant att jag inte kunde sluta läsa den..

Jag har läst några lchf böcker, men för mig var den här bäst..
det märks att boken är skriven av en person som kunnig om kroppen.. För mig var det riktigt intressant att få dessa kopplingar hur det fungerade..

Medan man satt och läste så kändes det medryckande och man ville bara fortsätta läsa och helt plötsligt var boken slut.. :( Det var nog det enda negativa jag tyckte om boken, att den tog slut.. :)

Nu har jag fått mig en större förståelse hur kroppen fungerar och då blir det verkligen inte svårt att välja rätt saker i butiken.. :)

Tack för en otroligt inspirerande och rolig, medryckande bok..

RSS 2.0