så duktig så....

Hej hopp på er!!

Nu är det snart klart.. Min gubbe e såååå duktig.. själv väntar jag på att Få pynta upp och göra det så fint som jag vill. ska bli såå kul... Jag tror faktiskt att vi kommer att kunna fira jul nere på undervåningen.. :D
Katterna är helt förundrade, nu kan dom springa fram och tillbaka och runt runt om dom vill, eftersom väggen för undervåningen är borta.. 
När våra väggar för trappen togs bort, vad öppet det blev.. Man kan inte tro att det är samma hus längre.. ;)

Har haft öppet hus på Glimten idag och då passade jag också på att ha prova på tider, det var tydligen väldigt uppskattat, hade ganska mycket att göra.. Men det var roligt att dom vågade testa.. Det tackar jag för..

Bilder på hur det ser ut kommer senare i veckan, har inte hittat sladdarna till kameran. Men snart kommer det nya bilder på en undervåning bla...

Ha de så bra..

Styrketträning på hög nivå....

Hej igen!!

Har nu börjat komma igång med min firma och tycker att jag har blivit bemött på ett fantastiskt sätt av alla i huset där jag är.. Det är så otroligt skönt att gå på jobbet, än att ha det hemma..

Igår höll jag på att ge min hankatt en hjärnblödning.. Han låg i vägen för en biljardkula som jag råkade få i rullning och den föll rakt ner i hans hårda lilla skalle... Men det verkar som om han har klarat sig ännu en gång.. Tror nog att den där lilla missen har förbrukat minst fem av sina nio liv.. Och tre av dom har jag orsakat.. Visst är kärleken mellan ett djur och människa förunderlig ibland?? skulle man titta till hur mycket skada jag av misstag har orsakat denna underbara misse, så borde han avsky mig som pesten, men han är fortfarande mattes lilla gull.. Han pussar mig forfarande.. :)

Det är nu inte mycket kvar i undervåningen, min gubbe är jätteduktig.. Det är 2 rum som behöver tapetseras, knappt det... Det ena håller han på med i denna stund.. sedan är det listning kvar.. Så vi kanske hinner klart innan jul.. Återigen har vi ett prjekt som knappt blir klart innan jul.. Dock så är detta ej självvalt..Denna är insatt och påslagen igen, men han för ett fruktansvät oväsen som inte fanns där innan dom plockade bort den.. Jag hoppaas dom fixar det snart, för det vore inte kul om man ska behöva sova i det där oljudet..sovrummet i sin helhet, ska nu bara plocka ur det och städa, sedan kan man flytta ner i det rummet i allafall.. Sovrummet blev precis så bra som jag hoppades när jag satte ihop färgerna, till och med bättre.. :)Hallen.. Helt underbara färger.. Kan inte låta bli att förundras hur bra det blir.. Listerna gör ju en hel del också.. Men även här blir det underbart vackert tycker jag..I hallen har vi också satt upp tre klöshörn för att katterna ska klösa på dom istället för på den nya tapeten.. sedan ovanför dessa, ska vi troligen sätta upp en liten avsats med hål i mot trappen, så dom kan busa i..

Precis när vi satte upp dessa hörn, så såg det ut så här:Han till och med bet i den.Hörnen var inte helt onödiga.. :)
Lillan satt däruppe en stund med..Till och med damen i gänget blev helt till sig..

Och naturligtvis är det kattmyntan dom känner av och vill ha.. Matte och husse hade en rolig stund med dom.. :)
Det är väl så här katterna styrketränar, för ni trodde väl inte att det var jag??? Ha ha ha.. Jag väntar fortfarande på att min kusin ska fixa ett program åt mig.

Jag bowlar bara just nu och det kan vara jbbigt det med om man spelar amerikanskt.. Jag har som mål att kunna slå dom bästa i klubben någon gång.. Och jag närmar mig.. :) Tack vare min tränare i skåne (ja jag vet, det är långt bort, men jag har ju sagt åt honom att flytta hit med tanten sin), men han vill ha jobb med.. vad är det för något??? :) skämt och sido, jag är glad om han vill komma hit en gång per år och vill visa mig saker och det har ju funkat hitills. Den hjälpen jag fått hitills har varit nyttig och bra i allafall..

Jo, jag gjorde qigong i morse, jösses vad svetten kom fram, men vad skönt det var.. Tror jag ska göra det lite oftare, eftersom jag upplevde att foten blev bättre av det..

Nä, nu ska jag se vad som händer i källaren.. Tror att gubben min har kommit en bit till.. Spännande..

Ha de

Flyttat, nästan klar och breda....

Tänk att nu har jag flyttat!! Jag har äntligen fått flytta hemifrån.. :) alltså det är min firma som har flyttat ner på Glimten på byn.. Dom ville ha mig där och jag tackade ja naturligtvis.. Så nu behöver man inte åka ända hem till mig för att få behandling, utan "bara" komma ner på byn.. Det känns så skönt.. Bemötandet jag fått där nere hos dom, av både personal och dom som är där och behöver stöd och hjälp, har varit helt fantastiskt.. det känns verkligen bra.. under julskyltningen ska vi ha öppet hus..

I undervåningen händer det lite saker.. Gubben är otroligt duktig, tycker jag.. För jag hade nog lindat in mig i alla tapeter som är.. ;) Och listerna har börjat komma upp, så nu är det nog inte långt kvar.. Yes!!
Eva (min svägerska) och mina svärisar var här uppe i veckan och tittade.. Jag tror nog att dom också tyckte det började bli fint.. Eva tog tilloch med kort på ett av våra golv.. :)såhär ser toaletten ut nuförtiden.. Nu väntar vi bara på att elektrikern ska koppla in golvvärmen. Därinne ska man nog kunna sitta någon gång.. :)Här ser man hur golvet och tapeten blir tillsammans inne i vardagsrummet.. Och så blir det vita lister till det.. Jag tror det blir snyggt..Tvättstugan är nu helt klar och jag känner att det är verkligen rätt färg inne där.. Färgen ger mig ett sådant lugn när jag kommer in.. Inte blev det helt fel till golvet heller.. Men jag kan säga att det skapar reaktioner med den här färgen.. En del gillar den och endel tycker nog att jag varit lite väl wild and crazy.. Men ska man inte vara det?? :)Här är väggen som kommer upp mellan vardagsrum och kaminrummet.. Just i kaminrummet tänker vi ju ha varåt kontor och så planerar vi för att katterna ska kunna ha lite lekrum.. så det kommer att bli lite kattanpassat där nere också.. Men det är ju nästan uppe i taket, eftersom katter gillar att vara högt upp..Det här rummet blir så fatastiskt fint.. Färgerna är klockrena.. Jag längtar tills vi kan flytta ner dit... :) kommer nog att sova gott där... :)Vita lister till det här blir också skitsnyggt.. Detta är trappdelen.. Jag tror inte att vi behöver bli missnöjda någonstans.. Det börjar kännas bra nu..

det börjar kännas som om det snart är dax att flytta ner lite saker.. Äntligen börjar vi få ett hus att bo i och inte en etta med kokvrå.. :)

Husse och Musse bakade igår.. Jag vet inte, men Musse har blivit mer pratig, kelen och vill vara med hela tiden nuförtiden. Och det visade han igår.. :) Han blev det efter Jesper dog. Och Tissla har också börjat hitta tillbaka till livet. Hon pratar och vill vara med oss igen..Vad gör du husse, är det gott??

Musse och Kajsa bredde ut sig i soffan häromdagen..Undrar var vi ska sitta.. Ha ha ha..

Ha det gott!!

RSS 2.0