Hårbollarna..

Hejsvejs!!

Har preis hjälpt mina katter igång med en blogg, som jag hoppas dom blir nöjd med.. Den kommer att ligga på alternativaliljan.blogg.se/harbollarna.. För hur det än är, så är det ju lite hårbollar över dom.. ;)

Jag var nere i lokalen idag för att kolla över den.. Dom som vattnar mina blommor gör det jädrans bra.. En eloge till dom.. Man känner sig så välkommen när man kommer ner deít under dagtiden.. Jag vill sammarbeta med dom och dom verkar vilja sammarbeta med mig.. Känns så himla bra.

Jo, vi har ju en del katusar hemma, en del hade vi sedan förut, en del fick vi efter min mans faster och en har vi fått tillbaka av min svärmor.. alla kaktusar blommar nu, dom är så vackra..

Jag har börjat komma in lite mer i bättre kosthållning igen.. det känns som om något har hänt på kroppen sedan jag började föra in det lite mer.. jobbarbyxorna känns lite störrre. Men jag har inte en aning om vikten, den har jag slutat ta.. Jag äter forfarande saker som inte är bra för mig och det känns då också.. som Tacos, det är ju så gott, men vilken magknipsmat och halsbrännemat.. Men man kan ju inte leva utan det.. ;)

Min man tycker att jg ska fundera på vad jag vill ha för mat på lördag.. Jag ska tydligen göra en matlista.. Han gör det så svårt för mig, vet inte vad jag vill ha, mer än en köttbit.. Mums.. :) Tåls att tänka på vad jag vill ha till.. :)

Ha det bra..

Vår??

Det känns som om våren är här, och det väldigt tidigt.. Men jag antar att det kommer att komma ett bakslag, så vi får lite mer snö.. Gubben säger att det ska bli 30 minusgrader i påsk och 40 centimeter snö.. undrar om han får rätt..

Gubben min har hunnit fylla år och den firade vi i bilen på väg någonstans i Dalarna.. Vi for dit vi ville och tog endag, med inga fasta tider. det vi visste att vi skulle in till svärisarna på vägen hem och där äta lite tårta.Vi köpte med oss en tårta från Boränge och jag tyckte den var fantastiskt god.. Är sådär lite lagomt glad i tårta annars. Har nog jobbat för mycket inom vården. :)

Det har varit en del födelsedagar nu i mars, även om en är borta för alltid. Våran älskade gammelmisse dog ju i oktober, annars skulle han ha fyllt 19 nu. Vi får vara glada att han funnits hos oss och gett oss mycket glädje och gråa hår.. ;)R.I.P älskade vännen.. Matte och husse saknar dig fortfarande...

jo, vi har fått byta efternamn nu, och det gick fort. Vi skickade in ansökan på en måndag och fick tillbaka ett namnbevis inom en vecka, det var snabba ryck.. :)

Man blir och fundera en del när man står mycket ensam på jobbet. Och jag kan inte förstå, hur folk tänker.. Jag står ju i en stolslift och folk tar fart borta vid grindarna och måste sladda och ta emot sig på stolen framför och det resulterar i att dom måste ta i bågen på den stlen framför och då får de människor som ska på den stolen problem och vips, så måste man stanna stolen för att folk inte kan ta det lugnt.. Varför måste man ta fart?? Varför varför???

Ja ja, gubben ska bort i maj och jag funderar på att ha en liten tjejmiddag.. Jag kanske har någon vän kvar som vill träffa mig.. :) Det vore trevligt, med lite gott att dricka och gott att äta..

Ha en trevlig kväll..


Vår..

Tjena mors!!

Pratde idag med en gammal vän i telefonen, och det var så himla kul att höra något ifrån henne.. Jag blir så glad över henne.. Hon vet nog allt om mig och lite till.. :) Mina vänner är jag rädd om, hade jag inte dom skulle livet vara mycket tyngre än vad det är idag.. Kompisar, det klarar jag mig utan..
Jag har ju i några år nu rensat bort människor i mitt liv, som jag inte behöver, och det känns så skönt.. Det är som en stor vårstädning för själen..

Jag jobbade häromdagen och vart då att fundera en del, man hinner ju med det när man står ensam.. Jag funderar på varför det är så krångligt för folk från storstäderna att gå igen grindar.. Hur gör dom hemma?? Kommer dom även där i full fart och låter knäna ta smällen så dom nästan går av för att dom nästan hann?? Hur tänker dom??
Och hur funderar dom när dom tar i bågen på stolsliften för att ta emot sig?? Pga att dom tar sats för att komma till påstigningen. Dom där stackarna som ska på stolen kommer inte på, pga att dom får fotstöden i nacken, som skjuter dom framför sig.. Hur tänker dom?? Tänker dom alls??

Nu är papperen inskickade och allt är betalt till PRV.. Nu är det bara att vänta.. Går det inte, hoppas jag dom har en riktigt bra förklaring, plus att dom kanske ska gå igenom sina punkter vad som gäller.. :) Vi får se.. Vi hoppas ännu..

Vi tog en liten dagstur ner till mina hemtrakter idag, och där var det nästan vår.. Det var så skönt att komma hem.. Tänk om man kunde göra en filial till sitt företag där nere.. då blev jag kanske tvungen att åka "hem" ibland.. :)

Nä, nu får det vara slut på mitt skitprat.. Ha de..

Nervöst

Nu är det bara att vänta och vänta.. Och naturligtvis hoppas på att dom godtar namnet vi vill ha.. Papperna är skickade och summan är betald..
Undrar vad det är som tar sådan kostnad när man söker ett nytt namn?? Jag är så glad att gubben också vill ha detta namn.. Hoppas bara nu att vi får det.

Jag mår bättre, än sist jag skrev.. det var helt underbart att få bli lite arg och visa att man inte accepterar allt.. Jag är nog en person som inte ska gå och bära på saker för länge, det kändes i kroppen.. Och inte kan jag dölja något för min man heller, han läser mig som en öppen bok.. Både bra och dåligt.. ;)

Jag älskar min man över allt annat på jorden.. Min bäste vän är han och våra själar är förenade sedan århundrade tillbaka.. Det känns.. Jag är ju en sådan där person som tror att man levt flera liv och jag är säker på att jag och min älskade har levt ett nära förhållande förut med.

Min svägerska ska skaffa en liten hund, och han är sååååååå söt på bilderna vi får se.. Djur är sådan okomplicerade varelser och är såå underbara..  Jag är så glad för deras skull att dom blir föräldrar till en vovve.. :)

Ha det bra!!

RSS 2.0