JAAAA...

Äntligen har jag hittat ett sätt att inte bli bestulen på min energi varje dag.. Det var ett tag sedan jag mått så här bra.. Jag har bara behövt en liten knuff att förstå vad det är jag har fått till mig, men nu har jag försått och jag anväder det VARJE dag.. Det är sååå skönt... som det känns just nu, så kan ingen få mig på dåligt humör.. :) Fast det vet vi ju hur det är med det.. Jag har ju inget humör alls.. Ha ha ha.
 
Jag har börjat fundera på hur jag ska kunna utöka min firma, om jag vill det, eller vad jag egentligen vill. Det känns som om jag har börjat komma till ett vägskäl och måste välja.. Fast det känns inte som om jag är riktigt framme vid vägskälet ännu, men det närmare sig.. Om nått år kanske.. så jag har börjat bygga en plan..
 
Kram

God fortsättning..

Lite sent kanske att önska god fortsättning, men jag gör det ändå.. :)
Det här året hoppas jag på att det ska tillföra mig mycket glädje, antagligen en del sorg också, men mest glädje hoppas jag.. :)
Jag håller på att kolla på en kurs, eller rättare sagt 2 kurser som jag vill gå.. Hoppas och tror att det ska bli av.. Vi får väl se. Jag ska göra allt vad jag kan för att gå dessa kurser.. En av dom skulle jag behöva för min egna verksamhet, och den andra kanske jag skulle kunna ta in i min verksamhet.. Jag skulle vilja det i allafall...
 
Jag är inne i en period som jag känner mig riktigt lycklig i.. Det händer en del i min utveckling av mig själv, som är riktigt spännande, det är därför jag skulle vilja ha dessa kurser i fickan.. :) Jag har bestämt mig för att använda min energi som jag fått till mig och använda den till ett bra sätt.. Jag började få denna speciella energi när jag var till min underbara kiropraktor.. Jag vet inte om hon hjälpte mig att öppna lite kanaler, men en av gånger hände något.. Och jag hoppas få fortsätta att utveckla detta under det här året..
 
Min förhoppning är att kunna ta med mamma på en resa i tidens spår i år. Förra året tog jag med min far till hans spår i tiden och det var tydigen väldigt uppskattat.. Han fick en fotobok av mig i julas om hans släkt och lite på resan vi gjorde.. Han älskar den tydligen.. :) Kul när presenterna blir uppskattade.. Jag har som mål att göra en sådan till min mor med, men vi ska göra resan först.. med min mor, kommer vi att börja i siljansfors troligen.. ska bli lika spännande det med.. :)
 
Nähä, god fortsättning på er!!
Vi hörs lite närmare jul.. :)

RSS 2.0