Soligt..

Hej svejs!
 
Nu har helgen gått och vilken fantastisk helg.
Lördagen då väntade jag på min underbara vän Emma som skulle komma hit.. På eftermiddagen kom hon efter lite försening.. Men man kan inte styra allt. :) När hon väl kommit hit så tog vi och åkte direkt till våran första vandring vi skulle göra denna helg.. Vi valde Silverfallet i Grövelsjön.. Det var väldans trevlig vandring och jag kan lova att hundarna hennes var helt slut efteråt.. :)
Lite enkel utsikt när vi är på väg till Silverfallet.
 
 
Det andra stoppet för hundarna.. det är en varm dag, så vi stannade vid varenda vattenhål nästan.. :)
 
 
Ännu mera vatten.. :)
 
Förstår inte, men Emma ville inte gå över denna bro med två dragande hundar... :) Jag förstår inte.. :D Tror hon gjorde rätt att undvika det..
Silverfallet.. Vi skulle ha varit på andra sidan för att se det på annat vis, men det får bli en annan gång..
 
Bilderna är från våran första dag..
Nästa dag, går vi till sveriges högsta vattenfall.. Njupeskär.. Något bättre vandring för gammelhunden, hon klarade sig riktigt fint denna dag..
Vi mötte en sann djurvän på vägen till Njupeskär. Han frågade om vi hade vatten med oss till hundarna, oss brydde han sig inte om, men hundarna skulle inte behöva lida för att det var varmt. Mycket omtänksamt.. Vi lugnade honom och sa att vi hade med oss extra vatten just för hundarnas skull.. Och dom får ju alltid gå ner i vattendragen..
 
Lite utsikt när vi går mot Njupeskär.
 
Mysiga gångar är det.
 
Ännu ett vattendrag som hundarna fick dricka vid.
 
Törstiga.. Jag vet inte hur många gånger vi stannade och gav dom vatten.. Men det behövdes.. Dom fick även annat gott för att fylla på energin.
 
Emma, jag, Bella och Saga tillsammans.. Vi träffade några danskar som hjälpte oss att ta ett kort på oss tillsammans. Vi träffade dom flera gånger under vandringen.. :)
 
Fantstiska träd.. :)
 
Tredje dagen, då valde vi Nipfjället och vi gick mot Ulandstugan.. Vi kom inte riktigt dit, eftersom Emma råkade trampa i ett jordgetingbo och blev stungen ett par gånger och då traskade vi framåt.. I fall det skulle bli något.. Som tur är, så klarade hon sig riktigt bra.. Skönt!!
När vi närmade oss Nipfjällets sommarparkering igen, då såg vi ambulansen och räddningstjänsten.. Min telefon började ringa och jag förstod direkt att det var Lars som ringde.. Han visste ju att vi var på Nipfjället och han visste att det var dit larmet hade kommit från.. Jag skulle kunna tro att han blev ganska lättad när vi svarade i telefonen och sa att allt var bra med oss..
Tyvärr gick det inte så bra för den som dom kom och skulle rädda.. :(
 
Vi avslutade turen kan man säga med att ta bilen ner till Burusjön där Saga fick bada lite.. :)
 
Lite vyutsikt
 
Full fart på vägen.. :)
 
Ganska fin utsikt.
 
Stenigt är det dock..
 
Otroligt många spännande trädtyper såg man på vägen. Har man livlig fantasi, skulle man kunna få det olika saker.
 
Depåstopp nr? Ja du, vattnet tog dock slut denna dag, eftersom det var väldans varmt. Lite tilltugg fick dom också.. :)
 
Himlen var mysig till dett kort tyckte jag..
 
En mycket glad Saga, som fick bada.. :)
 
Vi avslutade denna dag med att fika vid Emmas bende. Vi har haft otroligt trevliga dagar tycker jag.. det är så synd att hon måste åka hem nu.. Men jag har nya minnen. Plus att vi gett varandra en varsin behandling. Lite nya tips och sådant där.. fantstiskt underbara dagar..
Så här skulle man ha det, när man har det som sämst.. :D att få umgås med någon av sina bästa vänner.
 
Kram från mig.
 

RSS 2.0