Otur.......

Hej på er!
 
jag undrar om det är just den här helgen är något/någon som vill jävlas med mig? 
Det enda som gått riktigt bra denna helg hitintills, är muren... Än så länge i allafall.. Helgen är ju inte över ännu, så än hinner den rasa.. 
Ja vad säger man, ett par hyllor i tvättstugan rasade ner från väggen och tog med sig den enda upphänganordningen jag i stort sett hade till tvätten.. Tack för det, ingen bil har jag inte heller, så jag kan åka ner och täppa en sådan.. 
Jag har sparkat i tårna, spillt ut dryck på bordet, och min förbannade dator har krånglat till livet lite till.. Tänkte sätta mig ner och fixa mina papper till min revisor, ja kyss mig.. Nu kan jag inte få upp explorer... Gror, jag blir så jävla arg. Har gjort en systemåterställning, det hjälpte en del, men absolut inte helt.. Och min data doktor är inte hemma.. :(
allt har inte varit hemskt, men mycket. När jag var ute i trädgården igår, så vart vi och prata jag och en av grannarna.. Jag visade henne ett bett jag fått vid vristen. Det både smärtar och ömmar och är rött och varmt.. Hon sa att hon brukar bli sådär när myror bitit henne.. Jag blebritten av något smärtsamt så det var säkert en myra..
 
Bilder på muren, som ännu inte trillat omkull.. :)
 
jag har funnit en bokstavskombination som kanske passar mig..HSP, måste läsa mer om det, men en hel del passar in på mig, det bästa av allt, det är ingen sjukdom.. :)
 
tack och hej!
 

Dalarna vs Värmland

Midsommaren har gått och vi har haft ett litet födelsedagsbarn hemma.. Han borde fortfarande vara 4 år, men det visade sig att han var 11 år i år.. Jösses vad tiden går fort. Vi hade hans favvomat på menyn åt dom den dagen.. Det blev alltså kokt torsk..
 
Själv har jag haft äran att få jobba halva helgen.. Det kan väl i och för sig vara trevigt, men nu när jag jobbat den 2 år i rad, tror jag att jag ska söka semester nästa år för att kunna ta mig ner till Orsa och fira en riktigt midsommar..
 
åååå vad ag längtar hem ibland, men var är mitt hem??? Idre naturligtvis, just nu i allfall. Men frågan är om det är Dalarna eller Värmland som är mitt nästa mål..
Kanske det är det här stållet som är mitt näta mål??? :) Vem vet vad som händer i framtiden.. En sak vet jag, Värmland är mig väldigt varmt om hjärtat sedan jag var dit och kollade.. det känns som om jag kommer ´hem`... Konstigt kanske, för jag har aldrig bott där, men släkten har bott där.. :)
 
Vill gå kurser nu!! Mitt liv innehåller just nu inga roliga stunder med nya funderingar och tankar.. Önskar att jag hade obegränsat med pengar så jag kunde gå alla kurser jag ville.. :)
 
Har börjat få tillbaka en av mina gamla vänner, det känns såååååååå himla skönt.. det känns så bra att inte behöva förklara för någon om hur jag är.. Hon vet ju redan hur galen hon och jag kan vara.. Och tillsammans blir det en jädrans kompott.. :)
 
Hittade en växtbibel i min bokhlla som ag fått av min mor, och jag har aldrig förstått förrän nu hur bra den är..
 
Ha det bra och hoppas du njuter av titta på min nya blogg, ja, för den är ny.. Jag har fått hjälp av en fantastisk person att fixa till den lite mera personlig. Tack för det.. :)
 
Kram på er alla...
 
 
 
 

:D

Hej igen! Var iväg och gjorde en inre resa idag igen.. Vad spännande det är.. Och det är otroligt vad mycket man kan känna i kroppen undertiteln minister där..
När terapeuten sägeratt man skulle bli bra somsådan terapeut själv, då blir man jätteglDelfin är så kul attfå höra att  någon tycker man borde läsa dessa saker för att man skulle bli duktig.. Någon tror ju på en.. Prata om att egot fick sig en liten kick.. :) jag blev i allafall glad. Jag har ju funderat på om det där skulle vara något för mig, och mitt ego har sagt att det inte var något för mig, att jag inte skulle klara av det... Men jag kanskeborde tänka om.. :)
 
otroligt skönt att åka från byn ett tag, bara om det var för en dag, så är det skönt att komma 'hem' ibland.. 
när vi kom hem till byn igen, ja då väntade det tre stycken missar på oss och var lite pratglada.. Det är helt underbart att vara lite saknad.. :) 
 
ha det gott..

Resor.

Nu är det dax att resa igen, inte så långt men det ska bli spännande.. Jag håller ju på med en inre resa, och där vet man ju aldrig vad man finner.. :) Hoppas det inte är några otrevligheter i allafall.. :) Får se hur jag mår efter denna resa.. sist blev jag alldeles lugn efter behandlingen.. Helt otroligt vad det var skönt och vilken frid jag fick.. :)
 
Jag släktforskar ju också, det är ju en resa i sig.. Jag är så glad att jag började med det.. Det är verkligen en resa i tiden, så otroligt spännande.
 
Jag har plockat mina första örter för att ha till vintern, ja för all del jag kan ju bli sjuk under sammar´n med.. :)
 
Älsklingen är ute och fiskar, skulle gärna ha följt med, men orkade inte.. Är så otroligt trött, så jag somnar nästan så forrt jag blir alldeles för stilla..
 
Ha det gött nu alla människor..
 

Murar.....

Hejsvejs!!
 
Nu är det äntligen helg, i några timmar till, sedan får man åka på jobbet och vila tror jag.. Det är hälften så jobbigt där som hemma just nu.. :)
MEN, det är otroligt kul att bygga muren på baksidan, för det blir otroligt fint och det var längesedan jag tyckte det var såååååå himla kul att pyssla i trädgården. Nu ser vi resultat och jag tror det blir ganska så bra till slut.. Men det kommer att bli några år vi får hålla på för att få det riktigt bra..
Hur ska man kunna fltta härifrån när man gör det så mysigt?? Tur att det är långt dit.. :) Men inte tror jag att jag kommer att bli kvar här för alltid inte.. det hoppas jag verkligen inte.. Men jag skulle behöva ta med mig både hus och grannar när jag flyttar.. :)
 Fick främmande idag av min far och hans vän, gubbens familj kom också, alla var dom nyfikna på hur våran baksida ser ut nu.. :)
 
 
 
Så här ser det ut just nu.. :)
 
Kramisar
 

Trädgård

Hej hopp!!
 
Hr tänkt skriva ett tag nu, men jag har inte haft tid..
 
Vi bgger mur och det har tagit all tid i världen just nu. Men jag tror det blir snyggt, det kommer att bli en helt annan gård..
Vi har även fått tips på hur vi skulle kunna göra med vedboden, och tipsset var väldans br, så det blir nog en flytt på den.. Men troligen inte förrän nästa år.. Phu!! Men det kommer också bli himlans bra tror jag.. Äntligen börjar det kännas som om våran trädgård kan bli något man kan njuta av..
 
Har förhoppningsvis snart ett nytt bloggutseende, tycker det jag har nu, är trist och tråkigt. Men jag finner ingen annan design som är bra heller.. Ska leta lite bilder, så får vi se sedan..
 
Ha det!

Underbara

Tjillevipp!!
 
Är här igen..
Jag vill göra om min bloggsida.. Jag vill göra den mer personlig.. Finns det någon som vet hur man gör och vart ska man vända sig då?? Eller går det inte?? Jag skulle vilja ha en med mina personliga saker och bilder med mina nära och kära.. Ja ja, kanske det bara är att låta den vara som den är.. Tråkigt.. :(
 
Jag var på middag hos min mans syster och hennes familj i maj.. Där fick jag mig en rejäl dos av underbara samtal och diskussioner. Jag fann en underbar människa som jag har kännt i hela hennes liv nästan, men ändå inte vetat att hon hade så underbara saker att komma med.. Men nu vet jag och jag är väldigt glad över dessa samtal och funderingar.. Jag är glad att jag funnit en like med mig.. :)
 
Jag har ju några till vänner som står ut med mig, kanske för att dom är lika knäppa som mig, men det är ju så fantastiskt att ha dessa människor omkring sig. Jag älskar dom för att dom är just som dom är.. :) skulle inte vilja byta bort dom för allt i världen..
 
I morgon måste jag beställa en ny tid hos min hjälp till att ordna lite saker i mitt liv.. Det var ganska tufft sist, men ändå lättare än vad jag trodde det skulle vara.. Jag hoppas han kan hjälpa mig rejält.. Kommer att skriva om det senare vad det är.. :)
 
Deet var allt för denna gång.. Ha det så bra!!
 
 

Utanförskap

Hej svejs!!
 
Nu var det riktigt längesedan.
Jag har varit lite osocial överallt.. Jag har funderat en hel del..
Men nu är jag tillbaka och mår riktigt bra.. det är till och med så bra att det är roligt att vara ute i trädgården och det är nog hundra år sedan jag tyckte det.. Men jag tror det beror lite på våra underbara grannar vi har..
 
På gården håller vi på med lite projekt som förhoppningsvis ska bli klart innan sommaren, känner jag gubben, så blir det klart innan midsommar.. det här är ju något han har kommit på och då får han fart under fötterna.. Men det är ju faktiskt en bra ide... För en gångs skull.. ;)
 
runden är i allafall gjord, tack vare ett företag här på byn..
 
Det blir nog förbaskat bra. Och med muren där så blir det toppen.. :)
 
Vi grillade i slogboden våran efter detta arbete inför muren och myste länge därute.. Måste känna hur det känns innan augusti när vi har våran årlige fest inför lappkastet.. För det blir ju även ett sådant i år som det ser ut..
 
Lite svårt att få fart på grillandet var det eftersom det gärna ville regna lite på eftermiddagen..
 
I maj, var vi ner till veterinären åter igen med våran gamla lilla dam.. Hon krampade några nätter, men det har gått över, så jag vet inte riktigt vad det var..
 
Hon är jätteduktig att åka il, även om det inte är hennes roligaste syssla..
 
Hon älskar att få mysa i solen.. Det är mycket roligare än att åka bil.. :)
 
 
MYSIGT att ligga  solen.. :)
Den senaste tiden har hon verkligen varit mattes.. Var jag än går, s är hon med mig.. När jag inte är hemma, då duger husse, men när jag kommer hem, då duger bara jag.. :)
 
Vi fick ju ett systembolag här i Idre i maj, trevligt.. det känns lite konstigt fortfarande att bara kunna åka på byn och handla något till middagen..
 
 
Min älskade man har en öl i handen från vårt na systembolag här i byn.. :)
 
Själv så har jag påbörjat en inre resa som kommer att vara både jobbig och rolig skulle jag tro.. Men spännande samtidigt.. Jag hoppas detta ska hälpa mig att förstå vissa saker som jag inte begriper i mitt liv.. :) Jag började resan igår.. :) Får se hur länge jag har råd att gå..
 
Jag har u varit lite deppad ett tag, men det har gått över, men jag funderar fortfarande var jag har människorna omkring mig. Vilka som är mina vänner, vilka som är bekant/kompisar... Jag funderar mycket på det, för jag känner att jag måste ha någon som jag kan prata med som förstår vad jag pratar om..
Jag känner mig utanför ibland, men ändå inte.. Jag vet inte hur jag ska förklara.. Jag är inte mobbad, men inte med heller känns det som.. Jag har förstått på flera, som är lika tokig som jag, att dom känner likadant, så jag är ju inte ensam om det.. VArför är det så krångligt ibland.. :)
 
Nähä, nu är det dax att avrunda detta blogginlägg och låta er njuta av det som är kvar av dagen..
Ha det, Eva

RSS 2.0