Alla goda ting är ju tre.......

Jag hoppas att det är denna gång med.
I Januari dog en gammal arbetskamrat som jag tyckte ganska bra om. Han hade alltid stort hjärta för ala människor, även om alla inte tyckte om det. Sist vi jobbade ihop så stod han bakom mig i en ganska tuff situation som uppstått på jobbet. Nu löste det sig och han behövde inte hjälpa mig hela vägen, men han fanns där. Även när han bytte jobb, så pratade han om denna händelse, fortfarande med ironi i rösten, men samtidigt en glädje över att det löst sig.
Att han inte kommer på byn och hejjar glatt känns lite konstigt fortfarande.
 
I Mars nu har två dött. Den första var en kvinna som jag höll av väldigt mycket. Man kan säga att hon var en mentor eller lärare åt mig, så när hon valde att somna in, tog hon nog en del av mitt hjärta med sig. Det hon lärt mig under det senaste året/åren är helt otroliga grejer. Och vilka underbara resor vi varit på. Jösses vad vi har skrattat och haft kul på dessa, eller snarare efteråt. :)
Varje gång jag kom från någon kurs eller dylikt så ville hon höra vad jag varit med om och jag fick alltid höra vad hon varit med om. Det var såå härligt. Hon hade alltid något nytt att komma med som alltid stämde, det var så himla kul.
Jag hoppas att hon nu har funnit ro i att sitta på sin speciella plats, som vi så ofta pratade om. Samtidigt hoppas jag inte att hon riktigt ännu har lämnat oss helt, utan att hon finns här fortfarande. :)
Hon är så otroligt saknad av mig och jag undrar nu, vem som ska ta över efter henne, eller finns hon där fortfarande?
Jag saknar dig otroligt mycket!
 
Den tredje var en ung kvinna jag var assistent åt för måååååånga år sedan. En otroligt levnadsglad tjej som jag hade mycket kul med under min assistentstid med henne. :) Hon var 6 år när jag var med henne och det är riktigt längesedan. Jag hörde nu att hon somnat in, så jag hoppas även hon funnit friden på andra sidan.
 
Så nu hoppas jag att dessa tre ting blir till något bra. Ha det bra där ute!

RSS 2.0