2016

Ett nytt år på väg in med nya möjligheter, nya utmaningar och säkert annat smått och gott.
 
Jag vet inte hur dom sista åren ska kunna slås av det nya. Jag tycker jag haft bra år på sistone, framförallt har jag träffat nya människor och lärt mig nya saker. Det skulle i så fall vara att jag skulle kunna börja jobba med mitt egna mer och det tog över till slut. :) Vi får se vad det blir. det känns som om 2016 kan bli ett riktigt intressant år i allafall.
 
 
2015 slutar lite sådär, jag råkade trampa på mina glasögon, så vi får se om jag kan få dom bra igen, annars får jag gå runt och vara mer vind och sne än vad jag brukar. Ha ha ha.. Jag är född klumpig, hela min uppväxt ar jag klumpig och kanske lite oförsiktig, vad vet jag. Tydligen fortsätter det hela livet ut. :D Ha ha ha. Bara att vänja sig om man säger så. Tur man kan skratta åt det i allafall. :) 
 
Nä, jag ville bara önska er ett riktigt gott nytt år och ett fantastisk 2016.
 
Kram

spååå

Har en sådan längtan att få arbeta med mitt eget, mycket mera. Och nu när jag får träna på att spå i orakel, är det ännu roligare. Det känns som att detta är något jag längtat efter att få lära mig, jag har längtat läääänge och nu har jag fått chansen. Efter hand hoppas jag att jag och runorna blir sams med. På något vis, känns det som att jag gjort en del av sakerna tidigare. Det är rikitgt häftig känsla. :) Jag är nog en häxa innerst inne och alltid varit. :) Trivs bra med det. :)
 
 
 
I den där lilla fina skinnpåsen, som jag köpte fast den inte var min, men ändå var min, har jag alla saker jag använder. Inte så många, men tillräckligt säger fröken. :) Jag ill alltid ha mitt hjul med mig, en typ av trygghet, vad vet jag. :)
Kanske borde jag koncentrera mig på vintersolståndet just nu, men vet inte var orken är. att fira vintersolståndet, är mysigt, så något ska det bli.
snart går vi mot ljusare tider igen.
 
 
Välkommen skade och intersolståndet.
 
Ha en trevli ul alla där ute.
 

Ordet häxa..

Det är så synd att ordet häxa förknippas med dåliga saker många gånger. För vad är en person som kallas häxa egentligen?
För mig är det en kvinna som är klok och vis, hon är av naturen en trygg kvinna och kan nog uppfattas som en väldigt stark kvinna. Skulle tro att många tycker det är jobbigt med en sådan kvinna, för hon är stark i sig själv. Det var väl därför dom brändes.
 
Personligen tror jag att dom som brändes för flera hundra år sedan och kallades häxor, dom gjorde samma saker som vi gör idag. Dom använde sig av naturen för att göra människor friska, djuren frisk och kanske en och annan medicin som stoppades i någon väns ficka. Dom var helt säkert en del av naturen på ett helt annat sätt än många runtomkring. så dessa kvinnor blev farliga. :) Spådde gjorde dom helt säkert. :)
 
Lånad bild
 
Farliga är väl det minsa vi, i allafall dom flesta av oss. :) Häxa för mig, är inget skällsord. Det är en del av mig. Och inte är jag farlig heller och inte någon annan av mina häxsystrar med. Och jag healar, kör akupunktur m.m. jag håller på att lära mig spå i olika saker och det är skitkul. att spå i olika saker, det har jag velat länge, det har funnits hos mig länge, men jag har inte vetat hur jag ska göra. :) så snart är det dax att träna på folk. :)
Nä, jag är en stolt häxa och det är jag rätt säker på att mina systrar är med. :)
 
Ha det gott! :)
 

Lycka...

Att få vara så här lycklig är verkligen härligt.
Livet har ju varit en liten berg och dalbana om man säger så och vem är det som inte har haft det så? 
Är så lycklig att jag får känna lycka.
 
Jag har valt att låta tråkigheterna i mitt liv, finnas med, men inte ta överhand över mitt liv. Skulle jag det, skulle jag vara en bitter kärring. Men det hoppas jag inte att jag är. :)
Jag har valt att låta det vara en del av mitt liv och lärt mig en del av det och sedan lagt det i ryggsäcksdelen, där gamla minnen finns, men som endast finns med som ett minne.
 
Man kan säga att jag tog bron över åt rätt håll..
 
 
Jag vet inte vad det var som förde mig hit, jag hade ju inte en aning om vart jag var på väg. Men i allafall, jag träffade en underbar man, som jag tillslut gifte mig med. Och jag känner mig fortfarande lika kär om inte ännu mer nu. :) det är så otroligt härligt att känna sig nykär fortfarande. :)
denna man och hans familj visade mig en otrolig kärlek mot mig och gör fortfarande.
 
Jag har under dess år fått gå utbildningar jag velat och går just nu en utbildning som jag har längtat efter, men inte vetat att det funnits. den kom till mig av en slump om man säger så. :) så livet är underbart.
 
Bästa av allt, jag har finare kontakt med mina föräldrar än jag någonsin haft. Och det tror jag beeror på att vissa saker har lärt mig en del och en del är stoppade i minnesfickan. utan mina föräldrar, skulle jag inte vara den jag är idag.
Faktiskt, så lärde denna lilla tje mig mycket av detta. annars hade nog sorgen tagit över helt, den dagen hon lämnde oss. För mig, har hon bara bytt värld, när hon var klar med våran familj. :)
 
 
 
Kram på er alla där ute!
 

Skade..

Skade är här och det är så unerbart att känna hennes närvaro. Snön har fallit och det gnistrar så vackert ute. tyst har det blivit ute med, precis det man behöver för att kunna få sin klarhet och vila. denna tid är jag så himla glad att jag bor där jag bor, för det är riktig vinter här. 
 
 
Skade var den som kändes mest och längst under mitt första år på skolan jag går. Hon känns fortfarande väldigt väl och jag myser med henne närvarande. Bara hon inte gör det så kallt. :)
Istället för allt det röda, så kan ag äntligen ta fram mer av det silvriga, vita och allt glitter och förstå, varför jag vill ha det så. Det röda tillhör ju en annan gudinna längre fram. :)
Tänk på alla där ute, det är ju i denna tid ni ska vila efter jobbet, för att orka med resten av året sedan. Kroppen laddar upp sig så att säga och så kan du faktiskt få en hel del klarhet under perioden. det här kan vara en riktigt spännande period. :)
 
Kram där ute på er!

Det kommer när det ska...

Eller vad tror ni?
Det var ju meningen att jag skulle göra mig en tatuering på armen, nu när jag började kursen för prästinneträningen. men det blev aldrig så, utan den kommer nästa gång. då blir den lie större ochännu vackrare tror jag. :) Eller jag är helt säker på det. :) Längtar efter att få se den, men det är två månadeer kvar. :)
 
Har fått hjälp av min man, att äntligen fixa ett bättre ställe att ha mitt altare på och själv tyckte jag det blev riktigt bra. Faktiskt riktigt nöjd.
 
 
Nu kan jag träna på mina läxor kring detta altare och känna att jag har plats. 
 
Vi ar och tittade på en bil igår och önskade samtidigt att vi hade mer i lön. :) Bil måste vi tyvärr snart ha och eftersom inte saab finns längre, så måste vi hitta något annat som känns helt okej.
 
snön har kommit hit och jag hoppas det nu är för att stanna. det ser så härligt ut ute nu. Som ett julkort.
 
ha det gött..

RSS 2.0