En gång jag hade en dröm..

Tjenixen på er!
 
Har börjat jobba och det är lika kul som det brukar. :) Livet kretsar mest runt jobbet just nu. Det är typ, åka på jobb, komma hem äta och sedan sova. :) Ja, det är typ detta liv man har när säsongen sätter igång. Det är tur man har lite annat att tänka på med då. :)
Snart börjar år två, nu är det bara två veckor kvar. ska bli kul att se vad vi får lära oss, jag hoppas det vekligen är mycket matnyttigt. :)
Första året har gott och vi har nu börjat om på hjulet och det ska bli spännande att se vad detta år har att erbjuda en sådan som mig.
 
Just nu står vi i den svarta färgen igen och ska gå hela hjulet åter igen. :) det känns som att det har börjat ta fart redan. :)
Jag hade en dröm redan som tonåring, som jag nu fiar lite på och troligen kan göra om till verklighet. Känner mig ganska lycklig över att kanske göra det till en verklighet och hoppas att fler kommer att tycka det är bra. Men vad det är, kommer ni få reda på om några månader. :) Lite tips fick jag också när jag var in på våran lokala blomsterhandel och såg skyltfönstret. Då kom jag på hur jag ska göra för att bjuda in folk att kanske bli lite nyfikna. :)
 
Ha det gott därute och jag hoppas vi både ses och hörs snart. :)
 
 

Hel..

Nu har jag äntligen haft min cermoni för Hel. Kändes härligt och ganska kraftfullt, trots dålig koncentration, pga av vissa saker i min närhet. Men ingen ide att änga upp sig på det, allt blir som det ska tillslut i allafall. :) Har någon lärt mig. :) 
Jag välkomnar Hel med glädje och tycker det är roligt att hon är här.
Tror faktiskt hon har hjälpt mig en del redan, eftersom det händer en del redan omkring mej. Visssa saker släpper jag och vissa tar jag in, precis som det ska vara.
 
 
Jag känner att redan i min barndom, fanns det något i mig som ville veta mer om detta. Och av någon anledning var det kvinnona i vår fornnordiska tradition som intresserat mig mest. Idag kan jag förtå vad det var jag sökte och är så glad att jag funnit detta. Vägen har varit krokig för att finna detta, men tillslut kom jag fram och den sista pusselbiten var det en kvinna som gav mig, under en av hennes behandingar hos mig. hon fick fram saker om mig under sin behandling, måste varit för att hon var så öppen själv. :) denn kvinna lever tyvär intte idag, men jag hoppas hon ser mig från sina stjärnor och ser vad jag gör och pekar på sig själv och tar åt sig lite av den framgången. För det önskar jag henne. hon visste redan när hon levde vad jag skulle bli. Det är rätt häftigt om man säger så, att en innersta dröm som man inte visste av, bli till verklighet. 
Ha nu en riktigt trevlig transformationsperiod, för det ska jag ha. :)
 
 
 
Kram på er alla!
 
 
 
 

RSS 2.0