Nya tider....

Äntligen har jag gjort mitt altare för gudinnan Ran. Fast det är en annan som pockar på uppmärksamheten, men hon får nog vänta ett litet tag till. :) Hel verkar ha bråttom i år. :)
 
 
Sitter och funderar på hur jag ska få ihop ett mönster till en lång klänning fast ändå inte en klänning. :) Svårt att förklara. Och så måste jag sy ett fodral till min trumma, så jag kan bära med mig den överallt utan att ha händerna fulla. För trumman vill med överallt. Och den ger mig sådan glädje att spela på så det inte är sant.
 
I morgon tänkte jag kliva upp med gubben och börja promenera på morgonen, det är så ljuvligt att möta morgonen, såaär tidigt. Och i morgon har jag kanske trumman med mig. Och jag vet en plats som ropar på mig, så jag funderar på att knata dit. Kanske få några svar på saker och ting. :) Har lite tankar och funderingar på hur jag ska lägga upp allt i vinter, går det att göra som jag tror att jag vill, kan det bli ganska bra. :) Jag får be gudinnan om hjälp. :)
Är i stort sett klar med loggan och några har fått se den och dom verkar tycka den blir bra. så snart är det nog dax att slå upp dörrarna för det gamla, men ändå nya företaget. :) En ny fbsida kommer det att bli. :) Men eftersom jag stämplar nu, så får jag max hålla på en timme i veckan med det. Reglerna är konstiga... Nu nr jag skulle kunnat ha haft chansen att lägga mer tid på det, så får jag inte det. Hmmm. 
 
 
Ha det gott alla.. 

Märkligt

Hallå!!
 
Har setat med min nya logga och underat på hur den ska se ut och jag tror den börjar ta sig, tack vare en konstig händelse en natt. Jag drömde hur den skulle se ut och vips, så blev det så. snart får ni se den. :) Den känns bra. 
 
Två månader kvar tills jag ska göra min första tatuering, spännande eller kanske rättare sagt aj. :) Och inte nog med det, då börjar andra året på prästinneåret. Ska bli spännande hoppas jag. personigen har jag letat efter något sådant här i hela mitt liv, utan att hitta aad det är jag sökt. Men äntligen! det känns så otroligt bra. Skulle vara lite kul och veta vad byfolket här tänker och tror om mig.. Ha ha ha, eller kanske inte. :) alla vet u redan att jag inte är som alla andra, byn är ju inte så stor. :)
 
Att vi nu är på väg in i häxans nyår, samhain gör det hela lite mer spännande. Nu känns det som att det verkligen är på riktigt, jag ska klara mig själv. Kanske man ska fixa en träff med flera och fira året, med att släppa det gamla, så man kan få in det nya under det kommande året. Får tänka en liten stund till.. :) kanske man ska öppna den nya fb sidan för företaget? ja, vi får se. :)
 
 
Kanske det redan nu finns någon som skulle vilja släppa det gamla och ge plats åt det nya under året och vill vara med på en cermoni? Vem vet. :)
 
Själv har jag precis gett plats åt den gudinna som nyss haft sin högtid, men hon blir nog inte så långvarig, för våran Hel har edan varit här och sagt att nu är jag på väg. :) ser fram emot våran vackra Hagga. 
 
Ha det gott där ute i världen. 
 

Lycklig..

Hallojsan!
 
Det har gått ett tag sedan sista kurshelgen på första året av prästinneutbildningen.Wow vilken resa jag haft. Fantstisk.
 
Men om någon månad är det dax att börja med själva prästinneubildningen, det ska bli såååå spännande. Tror jag är mest rädd att jag inte fixar det, men det vill och ska jag. :) 
 
Har varit i Skåne första gången i mitt iv och jag kan säga att landskapet är underbart vackert. Men flytta dit skulle jag inte kunna, vill gärna ha mina fyra underbara årstider.
Vi fick uppleva ett otroligt vackert bröllop med otroligt fina människor. Ja, jag skulle gå så långt som att säga att det är vänner till oss. Dom bjöd på en otrolig gästfrihet.. 
 
Det var några som var väldigt nyfikna på min utbildning, tror brudparet skvallrat. :D 
 
ha det gott alla.. :)

Slutet.. ;)

Nu är det dax för den sista helgen på första året, och vilken resa det varit. Kan bara säga att det varit otroligt bra för mig. Jag har kommit till insikt om en hel del saker och fått förtåelse til mig själv, varför vissa saker varit så viktiga i mitt liv.
Att skriva, har alltid varit en viktig del i mitt liv och jag kan säga att det var roligt att förstå varför.. Nu vet jag var det började och varför. :) Det är kul.
Jag har funnit en hel del mer, men det blir för mycket att berätta om..
 
Nu är det dags att ge löfte till gudinnan och många saker som hänt i mitt liv detta år, kommer jag att ge henne. Hon har hjälpt mig att finna en inre harmoni, som jag inte haft tidigare.  Blir spännande. 
 
 
Mycket har ju hänt detta år med. Vem i sjutton trodde jag skulle böra sy? Inte jag då i allafall. Men jag gör det, det är skitkul. sista jag gjorde nu, var ett halsband, det kommer senare, eftersom ag ska ha det i helgen, vill jag inte riktigt visa det ännu.. :) men deet kommer, jag lovar. :)
 
troligen, kommer jag att gra en ny hemsa på facebook när jag börar mitt andra år. Ska bara bli klar med namn och logga. det kommer det med. :)
 
Ha det gott där ute, så ses vi och hörs!

RSS 2.0