Mössa..

Jag hoppas min jobbarmössa ska hålla ett tag till, tydligen gillar gästerna som är här och åker min mössa. :) ånga säger att dom blir glad över att se den, en del tycker den är fin. Men startar nästan alltid upp till ett samtal med en ny människa.
Mössan har varit med i många år nu och börjar bli lite sliten, kanske jag kan rädda den ett tag till med att sy en lapp för det trasiga. Min mössa är lite speciell, med take på att människor gillar den. :)
 
 
Kallen vill inte riktigt ge med sig, nu när jag äntigen har funnit något att träna för. Har ingen lust att vara ute i nästan 30 graders kyla, så fanatisk kommer jag aldrig bli. allt i lagom mängd är bäst tror jag. Och det är dumt tt dra ner iskalll luft i lungorna.
Men så fort det blir lite varmare, ska jag brja knata. Jag har ju så mycket att se fram emot nu. :)
 
Kram på er alla där ute!

Tacksamhet.

Att kunna känna tacksamhet är skönt för mig själv och troligen för dom runt mig också. Skulle tro att dom känner att jag är gladare än på många många år. Visst finns det saker som absolut kan bli bättre, men jag känner tacksamhet över att få vara den jag är och att dom runt mig är så snälla.
 
 
Min familj som inte består mer än av min man och mina fyrbenta barn. Dom gör mig så glad över att få var en del av deras liv.. Min man har verkligen stått ut med mycket från min sida och han är ändock kvar hos mig. i år har vi varit i lag i 24 år, och fortfarande är det lite pirr. :) 
Min man har låtit mig få gå kurser jag velat och på dessa har jag lärt mig mycket kul och nyttigt. Och tre av dessa kurser, har jag funnit tre nya vänner, som jag verkligen värdesätter högt. Den jag har haft längst har jag varit en vän med i tio år nu och bara det är fantastiskt. Jag är så glad över dessa vänner och är tacksam över att dom korsat min väg och forfarande finns kvar..
 
 
Naturligtvis är jag väldigt glad över min mor och min far. Dom har gjort det bästa dom kan för att få en sådan unge som mig, så bra som möjligt. Och bara det var nog heltidsarbete. 
 
Som ni märker, känner jag mig väldigt tacksam för det liv jag har just nu. Och jag tror, att när sommaren kommer och en av mina vänner kommer hit, blir det än bättre. :D
 
Ha det gott där ute. :)

RSS 2.0