Tiden går fort...

Vad händer med åren? Dom går ju så otroligt fort, livet bara susar fram.
Jag kom på att min häxkatt blir 14 år i år och jag som tyckte han nyss var 4. 
 
 
Denna underbara katthar funnits i mitt liv i 14 år snart och han har aldrig vikt från min sida. Har jag varit sjuk har han funnits där. Jämt. Som sagt tiden går fort. De andra katterna börjar bli gamla med. 10 och 9 år. gudinna vad fort det går. :)
 
 
Underbara små katter. :)
 
Men det finns annat som gått väldans fort med. det är bara två träffar kvar på andra året som ska göra mig till NaturPrästinna. Om jag nu fixar alla event m.m som måste göras. Men det tror jag att jag ska klara. :) 
 
Sedan jag börjat denna skola, har jag funnit en stor del av mig själv. Känner mig tryggare i mig själv och jag har funnit en del av mig själv som saknats.
Och många nya minnen och många nya upplevelser har det blivit. Jag tycker att jag upplever sakerna runt omkring mig starkare. Naturen visar mig starkare när det är ny tid på gång. Det är så otroligt härligt att få uppleva detta. 
Vem trodde att jag skulle börja sy? Inte jag i allafall, men nu syr jag lite då och då och har en klänning som ska sys upp inom det närmsta. Vågar inte börja riktigt ännu, ska prata lite med dom som kan detta. :)
 
Som sagt, tiden går fort. Jag började denna skola för 1 ½ år sedan, jag som tyckte jag nyss började. :) På resan hit, har jag funnit några goda vänner och en av dom, står mig verkligen nära. Vem trodde att man skulle finna en ny vän?
 
Försöker leva efter detta jag lär mig på skolan, så gott det går, men det är ibland svårt med det jobb jag har och att kombinera det med dagens samhälle. Men tillslut kanske man kan. :)
 
Helst skulle ja vilja ha en liten stuga i skogen, där hela jag kan blomma ut till den jag är. Men kanske min man kan hjälpa mig med en del av det, fast här på gården. Han är fantastisk som hjäper mig med det ena och det andra.
 
Lånad bild
 
Ha det gott!

RSS 2.0