Blåsigt åt alla håll....

Fantastisk dag det har varit idag.. härliga gäster och ett underbart team att jobba med idag.. Tack ska ni ha!!
Det enda som solkade den här dagen var väl i så fall en chef som måste klanka på andra och just nu är jag tydligen hennes favorit..
Ja ja, det hon inte vet är att jag är som en maskros, dom tar ner mig för stunden för att sedan dyka upp ännu starkare.. ha ha ha...
Fast jag tror hon mest bedömde sig själv, för är det något man kan säga om henne så är det väl att hon är rädd för förändringar.. Men nu var tydligen jag det.. Ja ja, så kan en dag på jobbet vara.. :)

Dagen hr varit mindre blåsig idag, tack för det.
Igår såg det ut så här när vi hade stängt för dagen:Vinden var garanterat någonstans mellan 30 - 40 m/s, och det kändes som om huset skulle flyga iväg när som helst.. Det var nästan otäckt att vara där då..

Sitter här med en go liten misse i knä, det är såååå varmt och gött.. Känner att jag fryser lite.. Kanske det blir bättre om jag sätter på mig strumporna, eller vad tror du?? :) Jag önskar jag hade råd att lägga in golvvärme, det ska jag ha när jag bygger mitt nästa hus.. ;) Tänk att få bygga sitt egna hus och få det man önskar sig.. Kanske ett eget lite spa på hemma plan, gud så härligt det skulle vara... Ja jag vet, det är bara drömma, men man kan väl få göra det ibland.. :)

Nej, ska inte störa dig mer, utan vi hörs en annan dag.. Natti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0