Och det fortsätter..

Väggarna bara faller och faller.. Vårat nya kök, ser verkligen ut att kunna bli riktigt bra.. Jag är verkligen stolt över gubben som vågar sig på detta.. Nu är det ju så att vi kanske inte har alla pengar i världen, men vi får köpa in sakerna lite då och då, så ska ni se att vi får världens finaste kök.. :)
Vi har ritat upp det i Ikeas ritverktyg, och det ser riktigt bra ut..
 
 
 
Köket i sin helhet innan gubben började igen.. :)
 
 
Väggen börjar få ge vika för vårat nya kök..
 
 
Fläktskåpet har försvunnit. Gubben har gjort ett provisoriskt ställ för fläkten, så den inte trillar i golvet.. Det är ju dumt.. Även överskåpen är borta, men dom står på golvet..
 
 
Sett från det gamla köket..
 
 
Väggen har nästan försvunnit, det är mycket el, men vi kanske har fått en liten lösning på det, så kanske kanske, vi kan göra det precis som vi vill.. :)
 
Flera bilder får ni kanske i morgon, jag tror gubben tycker detta är kul.... Jag önskar bara att att man hade mer pengar och mera tid..
 
Fösta dagen, så vågade inte katterna gå in i ett av rummen, även om väggarna och dörren var borta, satt dom sig precis vid gränsen.. Det gällde att locka dom med lite godis, så nu går det lite lättare.. :)
 
Ha det!!
 
 

Nu igen....

Hej på er..
 
Nu var det ett tag sedan igen.. Jag har nog lagt min energi på att skriva i våran gemensamma blogg viktloppet..
Men nu måste jag skriva igen, vi håller på med vårat kök... som inte alls kommer att bli som vi tänkte oss för ca 1 år sedan.. Men jag tror till och med det här är mycket bättre.. Nu ryker det en del väggar och en kommer upp igen..
 
 
 
Upp med en vägg så vi kan ta ner några andra.. :) Där jag står, blir det ett härligt gästrum..
 
 
Köket i den gamla utformningen..
 
 
Fortfarande det gamla köket..
 
 
Här håller en vägg från hallen sett på att ge vika.. Redan här, känner man skillnad på atmosfären.. Eller energierna, som jag skulle säga.. ;)
 
 
Väggen är helt borta, ni anar inte hur skönt det blev här inne..
 
 
Lite rotigt får man räkna med.. :)
 
 
Jag står i den nya matdelen..
 
 
Ny matdelen, med lite provisoriska saker omkring sig...
 
 
Gubben skruvar fast mattbitar på öppna ytor.. Det ska bli en limmad matta så småningom.. :)
 
 
Köket, sett från hallen..
 
 
Köket, med matdelen längst bort.. En del av väggen vid spisen ska bort sedan, men vi måste ta bort ett akvarium först, annars får vi nog en ny vattenskada... Och det vill vi verkligen inte..
 
Jag tycker min man varit riktigt duktig hittillls.. Och det är inte klart ännu..
 
see you

RSS 2.0