Älska..

Hur är det möjligt att finna något så sent i livet och lära sig älska det? Ja du, inte vet jag, men så är fallet i allafall. :) det är klart, något har jag ju saknat i mitt liv, något ja trott på och jag känner att det är detta jag saknat.
är just nu inne i en fas, då jag känner mig tacksam för många saker, bland annat att jag funnit gudinnan. Just nu är hon väldans snäll mot mig och jag tar tacksamt emot allt det fina hon ger mig. Kanske är hon glad att jag äntligen funnit min väg och att hon vill ha mig här? kanske är hon även glad att jag ska påbörja själva naturprästinneträningen snart. det är väldans nerst dock. :)
 
Lånad bild
 
Just nu är det Hel, våran Hagga. Jag ser vekligen fram emot cermonin med henne. dags att släppa gamla saker, eller saker jag helt enkelt inte vill ha kvar i mitt liv. ser fram eot detta och kanske är det ddärför hon är så glad? Vad vet jag. :) Glatt känns det i allafall. Går gärna och nynnar på en låt för gudinnan cerridwen, hoppas inte Hel misstycker till det.
Tänk hur livet kan bli, men jag har funnit en väg som jag älskar. Att leva i så stor harmoni som möjligt med naturen. Detta kommer att bli spännande. :)
 
Kram!

Samhain, Hels afton, allahelgona....

ja, kalla det vad du vill. Personligen tycker jag det är en häftig och kul traddition. 
Sitter och planerar min cermoni inför denna helg och hur den ska bli. :) Längtar efter att få ge mig hän och släppa på det gamla som inte ger mig något längre, utan bara ta plats. Tänk vad mycket nytt man kan få plats med efter det. :) Är det kanske därför våran fröken lägger steg två en bit efter, så vi ska få plats med lite till? ;D
Vilket som, så hittade jag lite saker att ha på mitt altare när vi var iväg sist. längtar tills jag har lite riktiga små kranier och benknotor att hylla Hel med. 
 
 
 
Jag ska fira Hel, Haggan, Den kloka och den visas afton, i möjligaste mån. allt ut efter mina texter och det jag minns från förra året. För nu ska jag ge järnet här. :)
Kanske är det någon därute, som vill vara med och känner att dom vill släppa på lite gammalt du bär på? För att kunna ta in lite nytt? Pm:a i så fall. :) 
Jag kommer att göra det den 31 Oktober.
En sak vet ja som kommer att bli förändrad, jag kommer att göra min första tatuering. Ser fram emot den. Och jag tror den kommer bli fin. 
 
ha det gott!
 
 
 

Sy....

Vilken galen månad det har varit.
Allt började med en fantastikt fint bröllop i Skånes värld. Kärleken mellan dessa två människor är helt underbar. Och jag hoppas verkligen att dom njuter av varandra varje dag. det var många känslor som kom fram den dag. Och vi är jättetacksamma att vi fick vara en del av deras dag..
 
Sedan han vi nog till Borlänge och spela två bowlingmatcher en helg, innan det var dax att dra sig ner till Gottröra, till en underbar vän. Hon hade en bänk som vaar höj och sänkbar till mit egn jobb, som jag köpt av henne. Vi hade en underbar helg. Med mycket snack, minnen och lite annat smått och gott. Jag tror nästan att klassen vi hade i Shiatsu, hade utsett oss två till clownerna i klassen. Vi har alltid haft svårt att jobba ihop, vi skrattar bara. Men det kan även vara kul att jobba ihop och intressant. Hon är en fantastisk vän, som ag uppskattar härifrån till universum och tillbaka. Och tycker nog att det jag lär mig nu, är ganska intressant med. :) fast hon inte pysslar med det själv. :)
 
 
 
Direkt efter vi kommit hem från Gottröra, var det hem och packa, för att sedan åka till Borlänge och finnas som stöd för min man, som skulle göra förhoppingvis sista operationen på ögonen nu. :) Han har varit duktig, med tanke på hur rädd han egentligen är för sådant här.Men Memira i Borlänge har varit toppen. Ett otroligt bra gäng där, tycker vi. :)
Nu är vi hemma och det är sååååå skönt. 260 mil på tre veckor, är ganska myket för oss med. :)
 
Nu inväntar några bowlingmatcher skule jag tro, sedan är det snat kurs igen, Vad jag längtar dit. Men det är spännande snart ändå, det är ju Samhain, dax att släppa lite gammalt snart. :)
 
 
 
Nu är jag riktigt sugen på att sy igen. Ska rita av ett mönser och försöka mig på en klänning. Jag funderar på att göra några mantlar till, men jag vet inte, jag har ju en nu. :)
 
Funderar även på hur jag skulle kunna göra något för våra utsatta i samhället. Våra djur, barnfamiljer som inte har det så bra. Samla pengar funderar jag på, men har inte kommit på något bra sätt ännu och funderar på att ha det månadsvis. Jag kanske får hjälp att se så småningom hur. jag hoppas det i allafall. :)
 
 
 
Kram på er alla där ute.
 
 

Cermonier....

Hallå där ute..
 
Ja nu är det dax att för första gången försöka göra en fin cermoni för en god vän. och som hjälper henne med det hon behöver. 
Jag har nog störst press på mig själv, för jag tror faktiskt inte hon skulle bry sig om det blev lite fel, men jag skulle. :)
Nu är frågan, ska jag ha min dedikeringskänning med mig, kanske någon av mina mantlar? Ja, jag hinner fundera ett tag till. :) Ska sätta mig och skriva ner det som kommit till mig att vi ska göra.. :)
 
 
 
Jag ska även försöka planera min egen cermoni inför transformationen. det är spännande att göra dessa högtider själv nu. Det känns ungefär som om fågelmamman har knuffat ut mig från boet. :) Och nu får jag klara mig själv. :)
Hur ska det bli när jag börjar träningen till naturprästinna? Ha ha  ha....
Det är väl snart dax att låta någon vara med på cermonierna, har faktiskt funderat redan på denna transformation. Vi får se. :) ska planera den först. :D Men tänk att det är dax att låta ett nytt år bli. För det är ju nu det nya året börjar, ska bli såååå spännande och se vad detta år har att ge. 
 
Kram
 

Roten...

En sak har slagit mig, jag känner mig utnyttjad ibland. Mitt eget fel naturligtis som hjäper människor jag tycker om, utan att ta betalt ibland. men det är svårt att dra gränsen bland till vilka man kan hjälpa i den vänskapliga kretsen. Jag önskar bara att en del, inte blev så kalla mot mig efteråt. det irriterar mig att jag inte sett det före, så hade dom fått betala. :) ja ja, nog om detta.
 
 
 
 
 Så här ser mina bowlingklot ut. Trodde nästan inte att jag skulle använda dom något mer, men jag har använt dom mer nu än på hela förra året. Och med tanke på hur längesedan jag var och spelade innan, tycker jag det går skapligt för mig. :) Vi var till Maserhallen och spelade i helgen, två matcher på varandra. Helt sut blev man. 8 serier när man inte spelat på länge, är tufft. :)
 
Jag slås ibland av att jag undrar var roten ligger i att människan inte kan acceptera att vi är olika. Tänker på det här med maten, blir arg över att man hela tiden måste försvara det man äter. Om jag nu är en köttätare, låt mig vara det. Ingen ska behöva se ner på mig för det.
Vi är olika som människor, borde inte vi då reagera olika på samma typ av mat? Vegetarisk, det är verkligen inte min grej. Grönsaker bönor och linser. Nästan så min kropp slår knut på sig själv när den hör orden bara. Medans en annan person kanske mår hur bra som helst med denna kost.
 
Jag försöker att i största möjliga mån, köpa mitt kött från sverige, eftersom jag tror att detta kött är mer ekologiskt än många andra ekologiska köttsorter från utlandet. Jag föröker så gott jag kan. Som tur är, har jag lite älg hemma nu och det anser jag vara mycket bra kött. 
Även det gröna till maten eller fruktsallade försöker jag köpa svenskt.Nu finns ju inte all frukt i Sverige, så det är helt omöjligt ibland. samtidigt så tänker jag att jag kanske inte borde ha det, när det inte finns i vår egen fauna. Lite tankar och funderingar.
 
Var rädd om dig och naturen!
 
 
 

RSS 2.0