Sy....

Vilken galen månad det har varit.
Allt började med en fantastikt fint bröllop i Skånes värld. Kärleken mellan dessa två människor är helt underbar. Och jag hoppas verkligen att dom njuter av varandra varje dag. det var många känslor som kom fram den dag. Och vi är jättetacksamma att vi fick vara en del av deras dag..
 
Sedan han vi nog till Borlänge och spela två bowlingmatcher en helg, innan det var dax att dra sig ner till Gottröra, till en underbar vän. Hon hade en bänk som vaar höj och sänkbar till mit egn jobb, som jag köpt av henne. Vi hade en underbar helg. Med mycket snack, minnen och lite annat smått och gott. Jag tror nästan att klassen vi hade i Shiatsu, hade utsett oss två till clownerna i klassen. Vi har alltid haft svårt att jobba ihop, vi skrattar bara. Men det kan även vara kul att jobba ihop och intressant. Hon är en fantastisk vän, som ag uppskattar härifrån till universum och tillbaka. Och tycker nog att det jag lär mig nu, är ganska intressant med. :) fast hon inte pysslar med det själv. :)
 
 
 
Direkt efter vi kommit hem från Gottröra, var det hem och packa, för att sedan åka till Borlänge och finnas som stöd för min man, som skulle göra förhoppingvis sista operationen på ögonen nu. :) Han har varit duktig, med tanke på hur rädd han egentligen är för sådant här.Men Memira i Borlänge har varit toppen. Ett otroligt bra gäng där, tycker vi. :)
Nu är vi hemma och det är sååååå skönt. 260 mil på tre veckor, är ganska myket för oss med. :)
 
Nu inväntar några bowlingmatcher skule jag tro, sedan är det snat kurs igen, Vad jag längtar dit. Men det är spännande snart ändå, det är ju Samhain, dax att släppa lite gammalt snart. :)
 
 
 
Nu är jag riktigt sugen på att sy igen. Ska rita av ett mönser och försöka mig på en klänning. Jag funderar på att göra några mantlar till, men jag vet inte, jag har ju en nu. :)
 
Funderar även på hur jag skulle kunna göra något för våra utsatta i samhället. Våra djur, barnfamiljer som inte har det så bra. Samla pengar funderar jag på, men har inte kommit på något bra sätt ännu och funderar på att ha det månadsvis. Jag kanske får hjälp att se så småningom hur. jag hoppas det i allafall. :)
 
 
 
Kram på er alla där ute.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0