20 år....

Hejsvejs i lingonskogen!
 
Har du någonsin haft en känsla av att inte vara mobbad, men ändå inte tillhöra någon grupp? Om man säger så här, du finns där, men ingen ser dig och frågar dig inget.. det är nästan som om du står i ett annat rum och ser dom.. Du känner ingen gemenskap med dom heller.. Har du någonsin gjort det??
Jag gjorde det mer än någonsin idag.. Jag gillar mitt jobb, absolut.. Och jag gillar mina arbetskompisar, men ibland känns det bara som att jag inte tillhör gruppen.. Det känns som om våra intressen skiljer sig riktigt åt.. Det finns några som aldrig får en att känna sig som en osynlig ande, det är skönt, men ändå känns det som om man står bredvid gruppen ibland.. Ja ja, det var idag, nästa gång på jobbet, kan det kännas annorlunda.. :)
 
Nu ska jag i allafall ha semester och umgås med den underbaraste mannen i världen. För nu firar vi 10 år som gifta och hela 20 år tillsammans.. Jösses, hur liten var jag när vi träffades.. ;) Jag kan knappt ha varit född.. Ha ha ha, jodå, nog var jag nästan vuxen i allafall.. :)
Jag har nog haft tur so fått en sådan härlig man..
Det är skönt att veta, att han är både min man och bästa vän.. Finns en nackdel med honom, han kan läsa mig som en öppen bok. Inte alltid bra... :)
Grattis älskling... Jag älskar dig av hela mitt hjärta..
 
 
Kram

Kul sensommar..

Hej på er!!
 
Hoppas allt är bra med er?? Här är allt förträffligt, förutom en förkylning jag fick i förra veckan.. I och för sig, den stör mig inte så himla mycket.. Jobbade fast febern gav sig till känna.. Det var ju en del att göra just då, men det är inget jag brukar syssla med..
Det har hänt en del sedan sist jag skrev.
 
Jag börjar med Lappkastet, en återkommande bowlingtävling vi har här uppe. Det är så kul, eftersom man får träffa folk från hela sverige.. Det lag jag var med i hamnade på jumboplatsen, vi fick en skada i laget som gjorde att vi fick avbryta spelandet.. Så kan det vara, det är viktigare med att bli frisk igen.. det är minst lika trevligt att träffa alla goa människor som kommer.. Har tyvärr inget kort att lägga ut på den tävlingen..
 
Veckan efter den tävlingen så packade jag, Lars och min far lite prylar och for ner till Värmland, för att följa rötterna på min fars sida.. Vilka underbara dagar vi hade.. Vi bodde i Uddeholm och hade det som utgångspunkt, sedan for vi nästan över hela Värmland..
 
Bron över till Västra Skymnäs, där min farfar kommer från.. Min far blev hur glad som helst när han kände igen den.. Det var nog längesedan han såg den.. :)
 
Lite utsikt över Rådasjön från Uddeholm.. Vi hade inte bara fantastiska dagar, vi hade bra väder med... :)
 
Det här huset var vi tvungen att se.. Pappa lekte i det när han var liten och vi blev guidade av en mycket trevlig herre. som berättade om hela historien om stället där huset stod nu.. Mycket intressant.. Jag tror nog att vi var ganska nöjda över det alla tre.. det var en intressant historia. Det var verkligen kul att få gå in i huset och se hur det såg ut, men jag fick en upplevelse där inne, som jag inte hade räknat med.. För på en av väggarna hängde det några kort på väggen och ett av korten kände jag igen efter pappas samling.. så jag blev rekommenderad att skicka det till en man i Värmland som kanske skulle kunna hjälpa mig.. så nu väntar jag med spänning.. :)
 
Vi var och tittade på det här huset, eftersom det är det här huset som farfar är uppvuxen i.. Fick reda på av farfars syster att det var deras föräldrar som byggt det där huset.. Kul information.. Vi var aldrig in i det nu, men det skulle också varit kul.. :)
 
Den här tavlan satt inne i Brunskogskyrka.. Ser ni någon som heter Ragvaldus Fagrelius?? Det är min anfader och upphovsman till mitt efternamn Fagrell..
 
Kartan över Brunskogs kyrkogård.. Dom har markerat var den gamla kyrkan låg på den, och troligen någonstans inom den fyrkanten, ligger våran präst.. :)
Vi besökte alla kyrkogårdar vi kunde, men jag önskat vi haft lite fler dagar på oss.. Det kommer nog att bli en till resa minst.. Framförallt för att hälsa på min farfars syster, som är en otroligt trevlig människa..
 
Det var lite om Vämlandsresan vi gjorde.. Det var fantastiska dagar vi hade och som min man sa "Kan man bli arg på en värmlänning"? Nu pratar ju så himla gott.. :)
Jag kommer troligen ha lite mera saker till nästa resa, det har ju dykt upp lite andra saker nu, som man vill se, ha svar på eller annat..
 
Ha det så länge..

RSS 2.0