Inredningen..

Hej hopp!!
 
Jaha, jag oppas det är riktigt bra med er, för här är det bra..
 
Vi var ju ner och tog ett blodprov på våran ena misse som har en överproduktion av sköldkörteln och vi har nu fått öka dosen till det dubbla.. Så det blir att åka ner till Älvdalen snart igen.. Veterinären vi hade var väldigt lugn och bra.. Nu hoppas vi att det ska bli bättre åt vår lilla dam.. :)
 
 
Det här är tassarna på världens snällaste dam..
 
Gubben , han bygger ju ett skafferi, och jag tror tametusan att det blir riktigt bra.. Nu är det bara inredningen kvar och vi funderar på hur vi ska göra.. Vi har två alternativ, så vi får se hur det blir.. :)
 
 
Utsidan..
 
 
Insidan, som inte syns så mycket ännu.. Jag tror det här blir riktigt bra och jag har nästan fått ett skafferi som jag vill ha det.. :)
 
Tjillivipp!!
 
 

Skafferi...

Nu har min man äntligen börjat göra ett skafferi, och jag tror det blir bra.. det blir stort och härligt.. Ett skafferi att räkna med.. :) Det blir ett sådant där gammalt skafferi med ventil i, så nu ska vitvinerna in där också..
 
Jag har länge velat haft ett sådant där skafferi, men det har inte riktigt känts som om min man velat det.. Men nu verkar han vilja ha det, för det verkar som om han helst skulle velat ha haft det klart redan igår.. :)
 
 
Stommen till skafferiet är klart.. :)
 
Jag fick mej en rejäl överraskning förra söndagen, min farfars syster ringde hit.. Hon hade sparat nummret, sedan jag ringde till henne sist.. Jättekul.. Gumman är ju dock 84 år och jag måste hinna till henne fler gånger.. Hon har så mycket att berätta.. Önskar jag bodde närmare henne, det skulle varit trevligt..
 
Ha en trevlig helg!!

Duktig dam..

Idag var vi ner till Älvdalen till veterinären med våran äldsta dam, hon var riktigt duktig.. Visst jamla hon lite, för kul att åka bil är det inte, men hon var inte rabiat, utan hon nästan somnade ibland.. :) Vi var tvungen att åka dit för att ge ett blodprov, för att kolla att värderna på njurar och sköldkörteln ligger bra.. På måndag får vi veta..
Jag fick endast 3 stycken klösmärken och det var ju ingen ting, man brukar ju kunna se ut som en klösbräda ibland.. Nä, han var vekligen duktig..
Hon som tog hand om oss var också bra, hon berättade varför och hur, och hon hade ett väldigt fint sätt mot gumman..
 
se så fin hon är.. Hon vägde hela 2,87 kilo nu, det är annat än 1,5 kg som hon vägde ett tag..
 
Har så himla ont i mina axlar och nacke, tror faktiskt att det är jobbet som gör det, få nog börja köra lite er qigong för att få igång mina kanaler.... Varför är man så dålig på att ta hand om sig själv??
 
Ha det gott!

Fantastisk vecka..

Hej svejs!!
 
Har haft en underbar vecka och den fortsatte även när jag kom tillbaka på jobbet.. Känns så bra..
 
Veckan nere i stockholm med min underbare man, var helt fantastisk.. Vi gick runt i hela stan.. Vi tog pendeltåget ut till Tumba en dag, annars gick vi hela dagarn.. Kvällarna avslutades på en fantastisk pub på Vasagatan och där fann jag en god stout.. Lite dyr, men väl värd sitt pris, när man inte dricker öl i så stora mängder och är noga med hur dom smakar..
Min otur, var att den är slut hos leverantören och återkommer 2049, då är jag ju troligen nästan död ju.. :)
 
 
Utsikten vi hade från hotellet var inte heller helt fel...
 
 
Vi hade så fantastiska dagar, så jag kan bara säga att jag skulle vilja ha varit kvar.. Vi myste verkligen big time.. :)
Vi avslutade det hela med en Siljakryssning som också var helt fantastisk härlig.. Men utan våra underbara kattvakter, skulle vi inte kunna göra detta. Så en eloge till dom som tar hand om dom, när vi är borta..
 
När vi började jobba denna vecka så hamnade jag med en kvinna på jobbet jag gillar väldigt mycket.. Det var också himla kul.. Tyvärr kanske det tar slut i morgon, för det var inte min ordinarie grupp som chefen gett mig.. Men jag hade önskat att det varit det, för vi har så himla kul och jobbar bra ihop..
 
Det är slut mellan mig och en gammal vän med.. Jag orkar inte ta det tyngsta lasset själv, så får jag ingen hjälp från den andra partern, ja då får det vara nog.. Hon valde det själv, så jag hoppas  hon får det bra i sitt liv framöver med. För jag vill ju inte önska olycka över henne, vi har ju dock haft 20 år tillsammans, men nu är det slut som det verkar.. Kanske lika bra.. Det får tiden utvisa.. :)
 
Nähä, nu är det dax att sluta och inte tjata ihjäl er. Men jag har lånat en bild från min svägerska som jag faktiskt tycker är riktigt bra.. Det var en fantastisk dag för ca 10 årsedan.. :D
 

RSS 2.0