Födelsedagar

Tjolahopp!!
 
Snart är det påsk och faktiskt ser det ut som om våra föräldrar föräldrar och gubbens syster och gubbe kommer hit. Det ska bli ganska kul, eftersom vi tänkte bjuda på middag.. Vi tänkte fira våra födelsedagar då.. Vi fyller ju ganska så nära varandra om man säger så.. ;)
Vi skulle haft en till om våran gamling velat leva vidare, men nu blev han `bara` 18,5 år. ;) skulle han ha varit kvar ännu, skulle han blivit 20 år i år.. Nu i mars..
 
Världens underbaraste katt, och den katt som fick min man att älska katter.. :)
 
Jag la ut ett gammalt kort på mig igår och faktiskt så var det en gammal klasskamrat som kände igen mig. Man är kanske inte fullt så smal längre och inte fullt så spretig frisyr..
 
 Är jag mej lik? :D
 
Jag har fått en fantastisk vän när det gäller att jobba med saker som kanske inte alla hänger med på. Vi har fått haft ett par riktigt djup samtal och jag kan säga att det är sååå skönt.. Pesonen ifråga är en fantastisk själ som har upplevt massor..  det känns som om vännerna håller på att bytas en del och nya kommer allt efter att man växer själsligt.. :) Låter det kufiskt? Ja det kan nog vara det också.. Men så länge jag mår bra, ja då gör det inget tycker jag.. :)
 
Slutligen tänkte jag lägga ut en bil på mina tre små barn..
 
Jo, en bild till.. Från ett jobb jag älskar och ger mig en hel del energi.
 
Ha det gott!!

Mycke nu.. :)

hejsvejs!!
 
Jag är väldigt dålig på att skriva just nu, viljan finns. Men INTE tiden.. Är jag inte på mitt jobb där jag är anställd, så känns det som om jag är på min egen lilla firma.. eller så är det tävling.
Det är fantstiskt roligt att människor vill komma till mig för att få sig en behandling. Och är det så att dom kommer tillbaka känns det jättekul, då känns det ju inte som om man gjort något större fel i allafall.. :)
Mitt liv just nu snurrar på i allt snabbare takt, jag gör allt för att inte flyga iväg själv.. :) Det är fantstiskt kul och jag tar förgivet att det här är något som skall ske för framtida jobb.. :)
 
Jösses vad kallt det har varit i några dagar. ch jag fryser sm aldrig förr.. Brrrr. Kan det vara för att jag inte har lika mycket späck på kroppen som tidigare år, eller är det helt enkelt mycket kallare + att jag kanske går runt med något i kroppen som vägrar bryta ut.. Blir nog en rejäl dos med ingefärste idag, så kanske det bryter ut snart eller går tillbaka.
 
 
Med tanke på det som sker på privata planet, så skulle jag nästan behöva flytta härifrån, men det kan man ju inte göra. Vi har ju världens bästa grannar. dom är trevliga mot oss och våra små odjur till barn.. Och just det där med att dom är snälla mot våra odjur, betyder så oerhört mycket..
 
Det här var lite från mig.. Ha det gott..

RSS 2.0