Chaffis med dåligt minne????

Ett gott skratt föränger livet säger dom ju.. I söndags fick jag ett sådant..
Efter vårat morgonmöte på jobbet så får vi skoterskjus ut av dom skoterburna arbetskollegorna. Och vi åker i kälkar som några är gjorda för att transportera folk i, men den här kälken var inte den bästa att åka i, eftersom man får stå på knä hela vägen ut.. Jag väntade in skoterchaffisen och la i mina grejer i skotern och vattendunken.. Chaffisen kom tillbaka och satte sig på skotern, startade den och drog iväg.. Där stod jag kvar eftersom jag inte hade hunnit hoppa i den där sköna kälken.. ;)
Jag försökte få kontakt, men chaffisen fortsatte dra iväg, men upptäckte att det fattades något efter ett tiotal meter. Hon som satt på skoter höll på att garva ihjäl sig och likaså en annan skoterchaffis.. Själv tänkte jag, jaha ja, det är en sådan dag och skrattade gott jag med..

När det var kväller på jobbet, efter så där ca 9 timmar, så blåste det upp som sjutton, ja faktiskt, det blåste 17 meter i sekunden ;)... Den här gången kom våran chaffis ihåg att jag skulle med hem också.. :)Så här lugnt och fint var det på morgonen i söndags, var bara tvungen att ta ett kort..Så här såg det ut när vi stängde för dagen.. Det hade varit lite till och från hela dagen, men just precis innan vi stängde då drog snöstormen in... Snön kom vågrätt.. :)Skoterskjusen på ingång, den här gången vart jag inte bortglömd.. :)

Det var i söndags allt detta..
På måndagen gjorde jag och min kära man en tur neråti Dalarna.. Vi skulle till Borlänge och köpa oss nya bowlingklot, spännande eftersom jag skulle få ett som gick lite annorlunda mot för det jag har och det är tyngre än mitt gamla..
På vägen ner så stannar vi till hos min frissa i Orsa och jag får mig en ny frisyr, hur skönt som helst att klippa av sig pälsmössan jag hade på huvet..

Efter det åkte vi och hämtade min mor och så for vi till Borlänge för att köpa nya klot.. Man blir som barn på nytt när det dax.. :)
Våra nya leksaker ser ut på detta vis..Detta är Lars klot, inte lika fint som mitt.. :)Mitt klot, 14 pund och en liten annan gång än det gamla, så nu gäller det att hitta spelet för detta klot..
På vägen hem stannade vi till i Orsa och tog oss ett par timmar på bowlingbanorna där, måste ju testa det nya vi fått.. ;)
Man kan säga att det blev en hel dag i bowlingens tecken.. Men kul var det..

Ha en bra dag..

Drömmar

Det är lördag och jag har jobbat..
Även idag har det varit kallt som skam och blåsigt... Brrrr....
Det är faktiskt så att till och med jag har börjat längta till sommaren, jag som aldrig brukar känna att det är min årstid.. Men tänka att sitta på verandan här och lunna ta sig ett glas eller två med någon trevlig som sällskap.. Jag längtar faktiskt..
Man kan ju även sitta där en ledig dag och läsa en god bok, fast jag vet inte vad jag ska hitta någon som är så bra som svärdet och spiran eller efterföljaren på den.. Tydligen tyckte min lilla misse att den var bra också..Hon ville också vara med och läsa.. :)

Eller tänk bara att få åka hem på en Orsa yra.. Då är det sommar..så här ska man se ut på yran... :) Avslappnad och blicken vänd mot all musik som finns överallt.. Otrolig trevlig tillställning..

Men men, tillbaka till verkligheten. Snö och kyla


Kanske det inte är riktigt såååååå här kallt, men kallt har det varit i vinter..
Träffade en gammal arbetskompis på jobbet idag, hon är lika trrevlig fortfarande.. Och samtidigt sa jag hejdå åt en av våra nya arbetskamrater idag.. Det var hennes sista arbetsdag för att ta sig till Tyskland inom en snar framtid.. Hoppas det går bra för henne..

Ha det så bra så hörs vi en dag!!

Många olika älsklingar......

Sitter här framför datorn just nu och inväntar min älskade man..
Han fyllde ju år i går och på jobbet igår var dom som vanligt snäll mot någon om fyller år... ;)
Dom ropade ut det på radion och sedan var hela kedjan på avdelningen igång.. Ha ha ha. Har själv blivit drabbad av sådant där, ska man se sig som inte helt oomtyckt??
Jag vet att min man inte har så många ovänner, Han är nog skapligt omtyckt av sin personal..
Jag som vanlig arbetare är mer ovän med folk och fän då.. Har aldrig kunnat hålla tysten och så hamnar jag i olika konstiga situationer också.. Inte alltid trevliga..
Ibland är jag nog en sådan som kan gå över lik för att få min vilja fram.. Men inte alltid..  Ha ha ha, kanske det är därför min man älskar mig.. Ha ha ha..
Mina vänner är inte många, men dom jag har är mig kärare än många andra.. Vill inte ha så många bekanta, utan jag håller mig mest med vänner..

Vad skönt det har varit att vara ledig idag.. Fast igår på jobbet fick jag jobba med ytterligare en av mina gamla arbetskamrater som jag gillar skarpt.. Man kan prata på som man kännt varann hur länge som helst, synd att vi inte fått jobba så mycket tillsammans tidigare i år.. Den riktigt gamla gruppen fån mitt arbetsställe har inte fått jobba mycket ihop i år, det är såååå sorgligt.. Men det var kul att få jobba med honom igår..
Finns en till man som är kul att jobba med, också en som jag alskar att jobba med, men som tyvärr har hamnat mer på ostsidan nuförtiden.. Det är så lättsamt att jobba med män.. Jag har kul när dessa karlar hamnar med mig på nordsidan, jag vet att jag får kul. Dom ger mej sådan energi och önskar jag kunde ge lika mycket tillbaka..

Pratade med min äldsta lillasyster igår.. Hon berättade att hennes misse var borta, jag vet hur det känns.. Men deras historia tillsammans är riktigt rörande.. Jag vet att min syster kämpat hårt för att få henne frisk från skabb när hon var kattunge och hon lyckades. Hon kämpade för att få henne att äta något, hon hade det inte lätt.. Ändå sa veterinären att hon var tjock.. Ibland tror jag att dom gör det bara för att ha något att säga.. Det var min syster och Maja i många år, dom hade bara varandra i många år så min syster levde länge bara för majas skull.. Det märktes att det var mattes misse.. Vacker var hon också.. Ja både katt och matte var/är vackra..

Kanske jag ska börja titta lite mer på hur min tatuering, som jag hoppas kan bli av någongång ska se ut.. Eller rättare sagt, jag vet hur den ska se ut, gäller bara att förmedla det till hon som ska teckna den.. :-) sedan har jag en grej som jag vill ha med, men det ska bara finnas där eller vara som bakgrund, det vet jag inte ännu..

Mitt bowlingklot har kommit, det är långt till dagen vi ska hämta det.. Är sååååååå nyfiken på att testa det.. Tror det kan bli spännande.. Men snart så.... :-D

Tack för idag.

Blåst till tusen...

Jösses vilken dag, det har blåst som sjutton idag.. Mitt pass på mellanstationen vart en massa tryckande på knappar, vindlarmet gick stup i ett.. Det har verkligen varit varierande idag.. :-) Jag som älskar alla typer av väder har tyckt det varit lite kul ändå..
När vi skulle stänga liften för dagen blåste det upp till 30 m/s..
Hade jag haft lite gele i håret hade jag kunnat fått en ny frisyr.. Det hade liknat en strut.. :)Det gråa vid burusjön och bakom nipfjållet är ovädret som kommer in..
Det gick fort..

På förmiddagen fick jag en liten påhälsning av en galen elektriker som skulle hjälpa mig att fixa en rätt viktigt knapp på toppen.. Ser han inte galen ut.. :)Annars har jag kännt mig lycklig, eftersom jag har gått ner så många centimeter.. Är det någon som vet hur man kan omvandla centimeter till kilo?? Jag vill inte väga mig, då blir jag så himla besviken och deppad.. Vågen är nog mitt största hot för att deppa ihop.. Därför tar jag aldrig fram den nuförtiden. Känns bättre så... Men det känns som att jag kanske kan lyckas i allafall med att gå ner nu när jag ändå har gått ner lite..
Är så glad att LCHF finns, att äta riktig mat och gå ner i vikt samtidigt är ju perfekt och varför skulle det inte gå egentligen.. Borde inte naturlig mat vara bra för våra kroppar?? Känns konstigt att stoppa i kroppen en massa tillsatser..

Har till och med börjat fundera på att göra mycket själv.. skulle vilja lära mig göra korv på egen hand. Buljong har jag gjort.. Allt för att få så lite konstiga medel i sig som möjligt..

Jag väntar med spänning på mitt nya klot.. spännande att se om ett pund till i klotet kan hjälpa mig bli lite bättre.. Jag vill så gärna kunna slå dessa herrar i klubben ibland.. :-) Jag kommer att försöka träna lite på egen hand nu framöver ett tag, allt för att bli bättre..

Ha en trevlig kväll..

Vårtecken......

Vilken dag!!
Fantastiskt ute och brännan i ansikte har fått sig mer färg..
Jag kallar det arbetsskada, tror ni att man kan få ut ersättning för det?? ;-)
Det var helt fantastiskt.. Inte konstigt när det ser ut så här hela dagen..Jag har sett årets första vårtecken idag, förutom allt takdropp.. Mitt tecken är lika säkert som att tussilagon kommer när det blir vår också.. Fast mitt finns ute i skidbacken för att folk inte ska köra på saker som sticker fram överallt.Årets första säkra vårtecken..


Jag pratade med min vän i skåne igår och min tränare i bowling som är samma person..
Det är alltid lika kul att prata med honom, men igår kände jag tråkig.. Jag skyller det nog på att jag var lite trött, jag brukar inte vara trevlig då.. :)
jag fick lite tips på hur jag ska göra för att få tillbaka mitt spel igen, jag vet att jag kan mycket bättre än vad jag är nu, och jag vill ju bli bättre..
Jag är så glad att han kom fram till mig en gång för ex antal år sedan. Han visste vem jag var, men jag hade inte en aning.. :-)

Jag käkar mitt lchf och har gått ner, jag har gått neråt.. Jippi.. Trots att jag fuskar.. Sedan den 7 mars har jag gått ner 4,5 cm runt stussen och 3 cm runt midjan.. Har tyvärr gått upp 2,5 cm runt bysten, men brukar man inte vilja ha större bröst.. Ha ha ha.
Sedan januari har jag gått ner 7 cm runt både stuss och midjan.. Jag blir så glad..

Nog från mig, ha en trevlig kväll..

Funderar....

har idag varit och tittat på lite bowlingtävling.. Det var seriespel, mot siljans lag vårat lag spelade mot..
Jag och Lars föräldrar vart Idres hejarklack. Mina svärisar sköter sig riktigt bra.. Dom hejade fram dom så att dom dom vann, heja svärisar...
Vårat klag såg ut så här idag:Som någon sa till mig innan jag tog kortet, en massa gubbar.. :-)
själv har jag funderat en del. Jag vill börja tävla lite och håller på att kolla in lite olika tävlingar som kanske skulle passa mig. Roligast är ju mixertävlingar, när man spelar varannan herre och varannan dam. Men jag vill ju kunna vara oberoende av min man också, så det kan ju vara kul att hitta någon individuell tävling också.. Bra träning som jag behöver skulle det vara..

Det har brunnit ner ett hus i Orsa, jag hoppas det inte är hos någon man känner.. Funderar på det eftersom jag hört att dom inte hittat den ena kvinnan.. Jag tänker på familjen som måste sakna henne och tänk om det är någon man kände.. Orsa är ju inte allt för stort så man kanske visste vem det var i allafall..
Apropå Orsa, jag måste beställa en tid hos min frisör, jag börjar bli långhårig nu.. :-) Men vad ska jag ha för frisyr?? alltid samma visa, jag vill göra något nytt.. Jag funderar så huvudet knakar, jag hoppas hitta något jag vill ha..

såg häromdagen att Ladies night är på gång igen.. Jag hoppas jag kommer iväg på det i år igen.. Jag hade så otroligt kul när jag var dit sist.. Dom kan verkligen underhålla..

Jag gjorde en LCHF pannacotta igår, som vi åt idag. den var faktiskt riktigt god, ska bara vara lite mer gelatin i den så den blir lite fastare.. jag kan inte förstå hur lättlurad man varit som har ätit alla dessa konstgjorda produkter, alla light versioner av allt.. Hur kan något naturligt vara farligt?? Är det något jag inte förstår??

Jag tog lite kort igår på jobbet igen, kan bara inte sluta tycka att jag har en vacker arbetsplats.. :-)


Förresten ni får hålla tummarna att vi får hjälp av försäkringsbolaget med våran vattenskada.. Typiskt att man har fått en sådan, mindre roligt var det att få reda på det..
Men hjälp oss att hålla tummarna..

Ha en fortssatt trevlig kväll, för det ska jag ha..

Skriva vad???

Vad ska jag nu skriva om?? Har ju inte hänt så mycket idag.. Man kliver upp på morgonen, åker på jobbet, jobbar sina 9 timmar och åker sedan hem.. Det känns som ett ekorrhjul och jag är ju inte känd som den personen som gillar när livet går runt runt i samma spår.. Jag blir liksom rastlös om man säger så..
Jag har ju slutat kursa för tillfället och det sätter sina rastlösa spår.. Förut åkte jag på kurs en gång i månaden och fick det mättat, men inte nu... Jag vill åka iväg en stund, varför inte åka på en båtresa?? Gud så gött det skulle vara.. Vill komma iväg en stund..

Idag när man kom på jobbet var det ganska dimmigt om man säger så...Inte till mycket sikt här inte.. Men efter 1½ timme så blev det mycket klarare och man började se hela fjället..Det är på samma ställe som den dimmiga bilden..


Idag vart det bara LCHF på morgonen, jag var ju borta idag och han inte göra någon ny mat till idag..
När man kom hem så väntade några busfrön på att få komma ut.. Men lillan kom in igen efter en liten stund och jösses vad kelig hon var..
Matte och husses lilla prinsessa.. Hon kan vara ganska så högljud.. Hon fick nog alla röstresurser i kullen.. Hon vill gärna prata och vara trevlig när vi ska sova.. ;-)
Nu kom hon med sin gråa lilla råtta och vill leka kasta råtta nerför trappen.. annars är det tråkigt.. :-)
Hon underhåller oss hela tiden.. Så mycket hon kan..

Jag lekte lite idag när vi inte hade så mycket folk på arbetet, då blev det en sådan här bild..Inte så vacker men kul ändå.. :-)

Tack för idag.. Vi syns och hörs en annan dag..

Hur många tror du????

En sådan fantastisk dag det har varit idag.. alla liftvädar såg ut som stopplyktor när vi blev hämtade, det var nog ingen som fått för lite sol idag.. :-)
Men ändå fast det var sol och solen kunde värma, så var det kallt, vinden var kylig.. Brrrr....

Och kan ni svara på en fråga?? Hur många behöver det vara för att lägga i en urspårning på en lift?? Jag har svaret i ett kort jag tog idag, jag blev så full i skratt....Tydligen är det två uppe i stolpen och fem nere på marken som tittar på.. Jag kunde inte låta bli att visa er..


Min kosthållning var som vanligt bra på dagen.. Då höll jag mig till LCHF, men sedan på kvällen blev det lite annat när Nordgruppen samlades för att ha lite trevligt och umgås lite.. Men jag försöker att välja så bra som möjligt ävven när jag är ute..

Min man har upptäckt en vattenskada i vårat hus, det var mindre trevligt.. Jag hoppas att vårat försäkringsbolag kan hjälpa oss med det här.. Jag ska hålla tummarna..

Jag lekte lite med kameran idag och försökte, det är roligt, även om bilderna kanske inte blir så himla bra.. Men här kommer det några..


Det kan vara så vackert när en pistmaskin har dragit förbi..Nipfjället i suddig bakgrund..Dom norska fjällen i bakgrunden.. En kväll eftermiddag på det tidiga året..

Ha det gott och sov sött..

Plötsligt händer det.....

Idag på jobbet gav en av mina arbetskompisar mej ett riktigt asflabb,, Jag höll på att dö av skratt.. Hon hade tydligen ringt ner till mellanstationen och sagt att hon inget såg.. Hon på mellanstationen fattade ju ingenting.. Av naturliga orsaker... :-) När jag kom upp på toppstationen så stod hon och log för sig själv och när jag kom in i huset så förstod jag vad hon menade.. Jag såg inte ut, jag hade inte en chans att se ut på stolarna.. det hade kommit en störtflod från våran station som dragit rakt mot fönstret och fysit fast på en gång.. sagt och gjort, jag ropade på våran alltiallo.. Men han tyckte nog att jag var konstig som frågade om en isskrapa när det var så härligt ute.. Jag fick en isskrapa av mannen på trestolstoppen, tack för det!! Efter det kunde jag i allafall sitta inne och äta och se lite vad som hände ute..Det går stolar där ute, men jag ser dom inte.. :-)Ser ni stolen, ha ha ha..

Lars anmälde oss till bollnäsmixen idag, har velat åka på den länge, men eftersom det är en mix så kan jag inte komma ensam om man säger så... Men nu ser det verkligen ut att bli av.. Bra träning är det..
Hoppas jag fått mitt nya klot till dess och att jag klarar av att spela med deet.. det är ju lite tyngre än vad det gamla är.

Jag måste bara lägga ut några bilder till..
Mina katter kan ge oss många goa skratt.. Här kommer ett kort som ser ut som Kajsa hånler åt oss.. :-)


Visst är hon söt.. :-)Arbetsplatsbild, jag har en vacker arbetsplats..

Tack för idag!!


Resdag..

Vilken dag det har varit.. en hel dag i Borlänge, tittade på DM i bowling där eftersom gubben min var med.. Han spelade helt okey, han blev ju dock fyra.. Blir så sugen på att spela själv när man står bredvid och tittar.. Men eftersom jag inte var med i finalen så spelade jag inte tillräckligt bra i grundspelet.. Men en dag såå, ska dom få passa sig ordentligt, får jag bara till det sista ska ni få se.. Jag vill helst få till mitt spel till Lappkastet, det vore riktigt kul..

Jag har funderat på en sak, varför kan inte läkarna samarbeta med oss som är alternativare (som det så vackert kallas)?? Jag tror att om vi kunde hjälpa varandra, skulle det kunna bli riktigt bra.. Och folket skulle få en bättre vård, jag tror det i allfall.. Men men, det är långt dit..

Jag hade hoppats att få träffa min underbara barndomsvän idag, men hon låg nerbäddad i sängen idag med alvedon och nässpray.. så typiskt!! Men jag funderar på i sommar att göra mig en tur och verkligen hälsa på alla mina vänner, som inte är såååå många, men dock desto bättre.. Kan vara bra att underhålla vänskapen lite grann.. så det kanske är bäst ni ser upp.. Nejdå, jag hör av mig först.. :-)

Kosten ja, ha ha ha.. Den här dagen har varit bedrövlig och jag känner det i min mage.. Han skriker åt mig, vad har jag gjort.. :-) Nu börjar jag jobba igen och då blir det garanterat bättre igen.. Jag borde inte få vara ledig, förrän jag har jobbat i 6 månader och blivit fri sockersuget.. Tänk att man ska vara såååååååå hopplös..

Tack för idag!!

Helt fantastiskt

Fantastiskt vad härligt det var ute idag, jag var ute en stund med två av mina missar.. Dom ahde riktigt kul ute.. dom älskar att bli jagade på skoj, så vi kan springa runt och ha kul, hur länge som helst.. Vi hade det jättetrevligt och svansarna var uppåt hela tiden. Katterna börjar tydligen få vårkänslor och vill ut hela tiden nu.. Dom har längtat kan man verkligen säga..Just här kan man säga att vi leker, matte kan inte ta mig.. Kan säga att det känns som om dom flinar åt en, dom har säkert jättekul..Här är den andra busungen, unge och unge.. han blir 9 år till sommar´n, så så liten är han inte längre.. Men för matte kommer han alltid vara just en busunge som gillar allt hys.. Han och lillan busar mycket ihop.. Även idag, fast ute och i solen..

Jag funderar mer och mer på en tjejmiddag, frågan är bara.. Vad ska man bjuda på och VILKA ska man bjuda.. Just vid sådana här tillfällen är det inte bra att vara så pass mycket ensamvarg som man är.. Jag har ju vänner, men dom bor ju överallt i Sverige. Den längst bort bor en 48 mil från mig och den närmsta 3 kilometer ca.. Hur gör man då?? Skulle vara trevligt med lite go mat och gott att dricka i goda vänners lag..

Läste en artikel om klimatförnekare idag som en go vän lagt ut på sin facebooksida, den var så himla bra.. Artikeln sa allt som mina funderingar går åt.. en suverän artikel, tyckte jag..

När jag ändå håller på att lägga ut bilder ska jag lägga ut några fina från min arbetsplats.. Man har ju en vacker arbetsplats när det vill sig så..En morgon på arbetet..En vacker kväll på arbetet..
Ingen kan ju säga att det inte är vackert i allafall..

tack för idag..


Blandad kompott...

Idag har jag varit ganska duktigt.. Helt otroligt, kan det vara dessa fyra centimeter som gjort det tro?? Blev ju så lycklig av att se det, ¨så idag har det nästan bara varit LCHF som gällt.. En klapp på axeln borde jag ha, fast det borde inte vara såå svårt när man vet att kroppen mår så jädrans bra.. :-) Skulle behöva någon som står med piskan över mig när jag ska handla mat..

Fick reda på i går kväll att en av mina vänner vunnit en resa, till Thailand i två veckor.. Man kan ju bli avis för mindre.. Vill också vinna en resa, men jag har nog turen i kärlek istället..
Jag vill verkligen önska henne lycklig resa, med tanke på att det var många år sedan hon hade en riktig semester och inte har hon haft det så lätt här i livet heller.. Jag är så glad för hennes skull.. Hon behöver verkligen det här.. Trevlig resa vännen..

Idag fick min gammelkatt som nu är 18 år ett riktigt ryck.. Han började jaga och ville leka med den näst äldsta av katterna, men hon var inte på humör för det.. Men Jesper, han brydde sig inte ett dugg. Just då syntes det inte att han var 18 i allafall..

Gubben fick igår lägga sig på bänken och få nålar i sig.. Hans knä kan se bedrövligt ut.. Efter en omgång med nålar, så verkar det ha försvunnit en del vätska i knä´t, tur det.. Så nålar är inte helt fel ibland.. :-) Även om han inte gillar dem så där värst mycket..

Jag ringde min ena farbror idag, skulle gratta honom på hans födelsedag. Men jag har insett att jag är en dag tidig, kanske tur han inte svarade just då när jag ringde.. Nu får jag vänta till i morgon, men då fyller han verkligen år..

Tack för mig idag!!

Nu så....

Nu är det dax att göra slag i saken, nu ska jag sälja mina kokböcker jag inte använder längre.. alla viktväktarböcker ska nu bort, äntligen.. varför ha dom kvar när jag inte använder dom längre?? Jag tror ju inte längre på deras ide att gå ner i vikt längre, framför allt mår jag så mycket bättre med LCHF mat. Tänk att slippa ha magknip varje dag, det är så underbart. Och framförallt, man får äta allt gott.. :) Man orkar ju så mycket mer också när man får äta sig mätt, trots att du inte äter lika mycket.. Humöret blir också mycket bättre..

Jag har börjat yoga igen och idag fick jag med mig gubben på det.. Undrar om han kommer att få lika mycket träningsvärk som jag har fått.. Magen har fått sig en rejäl träningsvärk, men det är skönt att veta att jag gjort något för kroppen..
Jag gillar att träna egentligen, men har inte känt att det funnits något som passat mig här uppe.. Så det här är helt underbart.. Man kanske kan bli i bättre form med go mat och lite yogaträning inför sommaren, eller vad tror ni?? :-)
Jag vill så gärna ut och knalla på fjällen vi har här, och jag har bestämmt mig för att i å ska det bli någon tur i allafall, om än så bara en dagstur.
Jag har en arbetskompis som har gjort en vandrarbok och jag vill testa några av dessa turer. Och jämt när vi jobbar tillsammans blir det ofta vandrarsnack eller mat.. :-) Ja, ibland chockar vi vandra och pratar flugfiske.. :-)

Ha nu en trevlig kväll nu, för det ska jag ha..

Fullt upp trots allt........

Go kväll!!

Idag har jag varit ledig..

Jag har egentligen inte gjort så stor nytta, mer än att jag har torkat lite golv och jobbat med mitt eget.. Det är fantastiskt kul att det dyker upp några kunder ibland. :) det här året har börjat riktigt bra.. Nya kunder och även gamla som vågar komma tillbaka.. Tack för det..

Jag har funderat på vårat blivande kök.. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag skulle vilja ha för färg i köket och matdelen.. För jag hoppas vi får hjälp att göra om köket, det skulle kunna bli så himla fint. Men det där med färgerna är svårt.. Ljust men ändå färg.. Hmmmm, det blir till att göra som vanligt, åka till en affär med tapeter och sedan kolla och se vad man vill ha.. Varför är det så himla svårt..

Mitt på dagen så ville lillan ha en gostund med matte.. Då är det bara att sätta sig ner och ha henne i famnen.. Och har man ha tur, så kan man få leka "nästan nudda tass".. dom är för härliga desssa missar, vad tomt det skulle vara om man inte hade dessa..svårt att inte tycka om dom när de ser ut så här.. :-)
Mina barn är fyrbenta och alla förstår inte att man kan tycka om dom minst lika mycket som de tvåbenta.. Men för mig är det här mina barn som jag älskar ofantligt mycket.. Jag älskar hela min familj..

En helt vanlig dag...

Hej på er!!

Idag har jag jobbat och det var som vanligt.. :-) en hel del gäster som är trevliga.. Men innan vi kan öppna för dagen så är det en del kontroller som måste göras och idag gjorde jag dom med en skidpatrullskille som heter
Micke..Han är alltid trevlig och galen.. :-)
Det är mycket som ska göras på morgonen innan man får släppa på folk i liftarna..

Dagen i övrigt flöt på fint, förutom att det började blåsa som sjutton på eftermiddagen.. Jag och tjejligan jag hade med mig hade lite kvällsarbete framför oss på kvällen, det skulle köras nöddrift och pumpa däck på sexstolen idag..

Ja visst ja, glömde berätta att vi fick en liten fettisbulle idag.. Den var riktigt god.. så tack chefen för den.. :-)


Mums!!

Bowling på kvällen med klubben var det med, men det var svårt att vara fokuserad idag, så jag avbröt efter 4 serier och var inte nöjd.. Träffade skapligt men ingen utdelning, så nu ska det bli att testa ett nytt och tyngre klot, spännande att se hur det kommer att fungera, om det blir bättre..

Min man fyller år snart och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ge honom i present, jag vill ju ge något speciellt till honom, men vad ska det vara??? Varför är det alltid så svårt att hitta något man är nöjd med att ge bort??

Nej, tack för idag och sov sött alla där ute..

Hejdå!!

Kalas......

Idag har vi haft en liten fest för våran 18 åring.. Han är tydligen lite döv, men han mår bra i övrigt.. Det var inte lätt att få honom och ställa upp på kortet.. :-)
18 år gammal, måste ju firas med gosaker, så det blev en buffe med fisk, räkor och lite älgkött.. Mums var det... :-)
Man undrar ju hur länge till han ska orka, han har aldrig varit elak på någon annan katt vi har tagit hem..
Men matte och husse har nu sagt att han ska slippa ta hand om fler yrväder...

Här är han 18 år, och har precis fått go buffe..

Är han inte vacker??
Vi hoppas ju naturligtvis att han har något år kvar, han har ju alltid funnits med oss..

själv så mätte jag mig igår.. Jag har slutat väga mig och trots att jag fuskat en del på kvällarna, så har jag gått ner 4 cm runt midjan, sedan januari när jag mätte mig senast.. Jag känner mig lycklig över det, för trots den långa tiden så  har jag ju gått åt rätt håll..

Sitter vid min nya dator jag fick idag och den känns riktigt skön att skriva med.. Hoppas den här är bättre än den jag hade tidigare.. :-)

Första gången.....

Ja, det kan man verkligen säga.. Har aldrig skrivit till någon i en blogg och allra minst haft en egen, men nu verkar tiden vara mogen för det med..
Man skulle kunna säga att det är min svägerskas fel, blev jättesugen att starta en egen efter att ha sett hennes..
Vad kommer denna att handla om då??
ja, det kommer att vara lite blandad kompott, allt från mina trevande försök att lägga om kosten, som faktiskt börjar gå bättre och bättre, till mina djur och allt som händer omkring.. Det kommer alltså att bli en blogg med olika typer av inlägg..
Förhoppningen är att jag också ska kunna lägga ut lite bilder ibland med.
Jag hoppas du kommer att hitta något som kanske verkar kul eller intressant på min sida..
Vi får se om jag ska tacka min svägerska eller om det blir någoot annat.. :-)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0