Vårtecken nr 2

Vilken dag!!!
solen har varit framme hela dagen och den var riktigt varm ett tag... Bättre än så kan det ju nästan inte bli.. :)
Enda som inte är bra att det går såååå fort med snön, och vi behöver den i ca 4 veckor till.. Men redan nu har det dykt upp flera käppar (det säkraste våtecknet som finns).


Här rinner det vatten till tusen och det har markerats för ett rör som ligger under snön.. Nästa bild visar samma sak fast från andra hållet..


Säkrare tecken finns nästan inte, ja det skulle vara att min gammelkatt äntligen vill gå ut.. Det är nog ett ännu säkrare vårtecken. :)

Efter att ha legat i ide nästan hela vintern har han pallrat sig ut i solen som varit här i några dagar.. Han tycker det är helt underbart förutom den kalla snön som kan ligga kvar på sina ställen.. Man blir ju så blöt om tassarna.. Hua!!!


Ibland är det skönt att komma ut och lufta sig, trots sin ålder.. Inte syns det att han är 18 år här?? Visst är han vacker... :)

Hela min kropp är helt slut efter två dagars bowling.. 13 serier gör att kroppen tar stryk.. Men det är ju så ofantligt kul att bowla med det nya klotet.. Klotet och jag hör liksom ihop... Trodde aldrig att det skulle kunna kännas så här bra med ett klot..

Skulle vilja att folk köpte lite saker så vi kunde göra om hemma.. Vill vill........
Eller varför inte ta en liten silja tripp så själen får sitt en liten stund?? Gud så skönt det skulle vara bara att komma iväg en stund..

Tack ska ni ha...

Kommentarer
Postat av: Bell-Eve

Han är bra fin katten :)

2011-04-04 @ 20:52:08
URL: http://belleve.blogg.se/
Postat av: Eva A. Johansson

Visst är han, den vackraste som finns.. Envis är han me.. ;)

2011-04-04 @ 21:00:17
URL: http://alternativaliljan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0