Tänka sig...

Hej på er!!

Inte allt för längesedan nu, men nu känns det som om livet har börjat återvända..
Nu är det inte myckeet kvar i undervåningen framförallt.. Och bara lyxen att slippa höra en enda hantverkare ska bli skönt..
Visst är man glad att dom finns, men nu har dom ju varit här i snart 6 månader, börjar bli drygt.. Det tär faktiiskt på oss också, trots att det inte är vi som jobbar med det...

I förra veckan fick vi äntligen tillbaka trappen inne i huset.. Gissa hur skönt det är att kunna gå i den.. Helt underbart.. det känns som lyx.. Nu sipper vi gå ut och in på grannens gård för att ta oss ner till våran nedsida på gården och för att kunna ta oss till tvättstugan.. fattar ni hur skönt det är.. :D Helt underbart.. Tänk vad konstigt det kan vara, lite vardagsgrejer kan bli sååååååååå lyxiga.. :) Ursäkta, men trappen har varit saknad..

Annars då?? Jo, det är snart klart där nere.. snickarna drog idag, dom fixade det sista runt fönster och karmar idag..Nu är det bara att spackla och måla runt om, det kommer att bli vitt runt om fönster och karmar.. Vi vill ha in ljuset nu när vi har chansen..

Häromdagen var en elektriker hit och la golvvarmen inne i badrummet, vad skönt det kommer att bli..Kan ni se vad skönt det kommer att bli?? Nu har vi golvvärme på båda toaletterna.Golvvärmen gömd under en liten gjutning..
Vi har också valt färger till mattorna inne på toaletten, det var inte lätt. dom ger inte mycket att välja på, men vi lyckades hitta något som vi tyckte om..Här är toalettfärgerna.. Tror det blir bra..Här kan ni se det första golvet inlagt.. Det känns så underbart.. Nu är det nära, eller hur gubben?? :)
Det ska in något på väggen också, sedan är detta pannrum fräschare än något annat rum i detta hus.. det blir samma golv inne i tvättstugan.

som avsluting så lägger jag in en bild på en av våra missar.. Hon har tyckt det varit trångt i sommar hemma så hon har rymt iväg ite oftare än vad hon brukar.. Men här ligger hon och sover på balkongen.. Hon och hennes son brukar klättra upp på den ibland.. Hon ser ut att ha det skönt..Tack för idag allihopa.. Tack för era stöd under tiden vårat hus varit en byggarbetsplats..

Kram

Kommentarer
Postat av: Eva

Toppen att det äntligen börjar bli klart!

2011-10-04 @ 19:03:10
URL: http://chawah.blogg.se/
Postat av: Eva A. Johansson

Absolut, och nu får vi snart hem tapeterna till sovrummet. dom specialbeställdes.. Det ska bli spännande, metallicfärg..

2011-10-04 @ 21:06:24
URL: http://alternativaliljan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0